След смъртта му: Обвиниха Кърк Дъглас в изнасилване

Актриса твърди, че деянието е извършено по време на снимките на филма The Seekers
Обновена: 6 ное 2021 08:02 | 6 ное 2021 07:00,
52
След смъртта му: Обвиниха Кърк Дъглас в изнасилване
Снимка: БГНЕС

Актьорът Кърк Дъглас, който почина през 2020 г. на 103-годишна възраст, беше обвинен в изнасилване на актрисата Натали Уууд. Инцидентът е съобщен от по-малката сестра на Ууд, която описва случилото се в книгата "Little Sister".

Според Лана Ууд, 35-годишният Дъглас е извършил деянието по време на снимането на филма The Seekers, когато тя е била на 18 години.

В мемоарите си Лана Ууд потвърждава стар слух, че Натали Ууд е била сексуално малтретирана на млади години от известен филмов актьор, който е бил два пъти по-възрастен от нея. Това се случило, когато тя се е срещнала с него в хотел в Лос Анджелис. Според спомените на Лана, срещата между Натали и Кърк е била уредена от майка й Мария Захаренко.

„Изглежда мина много време, преди Натали да се върне и да ме събуди, затръшвайки вратата“, пише Лана, която е била на осем години по време на инцидента. „Тя изглеждаше ужасно. Беше разрошена и много разстроена и двете с майка ни започнаха да си шепнат. Не можех да разбера какво си казват. Очевидно нещо лошо се бе случило със сестра ми, но каквото и да беше то, бях твърде малка, за да ми кажат", отбелязва актрисата и допълва, че е разбрала истината едва, когато е станала пълнолетна.

Според нея, майка й и по-голямата сестра са се съгласили, че публично обвинение срещу известния актьор ще съсипе кариерата на Натали. Лана обеща да не обсъжда публично изнасиването от Кърк Дъглас, но сега смята, че много неща са се променили от инцидента и вече може да разкаже цялата история.

Натали Ууд загина при трагичен инцидент, докато плаваше на яхта край остров Санта Каталина, Калифорния през ноември 1981 г. Актрисата се удави при мистериозни обстоятелства, докато съпругът й Робърт Вагнер, актьорът Кристофър Уокън и капитанът на яхтата Денис Давърн също са били на яхтата. Към момента на смъртта си тя е била на 43 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
">Това се случило, когато тя се е срещнала с него в хотел в Лос Анджелис. Според спомените на Лана, срещата между Натали и Кърк е била уредена от майка й Мария Захаренко." Какво изнасилване? Майката, Захаренко е руска сводница, тя е уредила срещата, рускините най-обичат да изнудват мъже със секс афери и деца. Не се съмнявам, че после е изнудвала Кърт Дъглас за роли на Натали Ууд във филмите му. Блядскимамашките са алчни, нагли, арогантни и изнудвачки. Всеки прекарал дори месец в Русия го знае.
32
0
 
3
 
! Отговори
sd преди 2 години
ми да го съдят посмъртно. йорданка чанкова я женят и развеждат посмъртно за чанков
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Епа и децата вече знаят как се прави кастинг - минава се през дивана на режисьора, ако режисьора е доволен и дава главна роля, ако не е доволен я препраща на продуцента, сценариста, оператора и така ако някой от тях е доволен може и второстепенна, ако никой не е доволен я статист я каскадьор, да не е зян за загубеното време. Натали Портман се е предлагала директно от дете още от кастинга за Леон ама не реве сега явно е била добра и е получавала това за което се е предлагала
30
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе спрете се вече!
29
2
 
41
 
! Отговори
hah a ha преди 2 години
Майка я закарала на среща.сиреч,майката е сутеньорка,а после била изнасилена:)И чак сега сестра и разправя глупости от 56година,има няма преди 65г,да се пръсне човек от смях.
28
3
 
22
 
! Отговори
Изтрещяване преди 2 години
Какво ли би казал непредубеден юрист за този абсурд - твърдения след повече от 70 години, и набеденият извършител, и предполагаемата жертва, и сводницата са мъртви. Разбира се, нищо ново, дори е традиция в биографични и автобиографични книги да се ръсят клевети от безсилна злоба, завист, омраза, неуредени сметки. Но този път се угажда и на "модна тенденция" - нали за всичко лошо в този свят е виновен белият хетеросексуален мъж. По-накратко - гнусотия срещу човек, който вече не може да се защити.
27
4
 
21
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Страната на големите възможности наистина дава шансове на всеки, но пази Боже да си повярва някой амбициозен селянин от изтока. Защо рускинята уговаря среща между мистър Дъглас и дъщеря си, вероятно да пият чай. Миналата седмица клюкахте Чарли колко мацета еВнал, сега дигате кокалите на Кърк Дъглас. Там, в древните индиански земи правилото "дето си вадиш хляба, не си вади ...я" има друг смисъл, " дето си вадя хляба, що да не си изкарам и сиренцето".
26
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ще да е някакъв рекорд на движението на "изнасилените" metoo. Да обвини мъртвец и то за нещо от преди 70 години. Досега бяха случаи от преди 10-20г. "само", но тия избиха рибата.И какво следва сега? Да търсят обезщетението от наследниците на Кърк Дъглас ли? Понеже е ясно, че в случая пак става дума за пари, та се питам как ще се докопат до тях?
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Женската алчност и всекената са безкрайни, а за второто де съмнявам.
24
2
 
29
 
! Отговори
до 28 преди 2 години
Ако изобщо има нещо вярно в цялата работа, точно майка и я е завела, и след това я е убедила да си мълчи.
23
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То дори и да е истини много рано се е сетила, можеше да поизчака 30-40 г. за къде се е разбързали...
22
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само че тя е била само на 16, не на 18, както пише тук. Синът му - Майкъл, не отрича, което е доста показателно. Работа на майката е била да рипортне случая е полицията. Красива актриса, но с кофти хора около нея.
21
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Завалийката се опитва да изкара някой лев на гърба на мъртвата си сестра. Грозно.
20
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осъществяване на полов акт в замяна на помощ в професионалната кариера не е изнасилване, а проституция.
19
1
 
36
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
В стремежа си да изкарат някой долар,тези кухи *** съвсем изперкаха.
18
2
 
31
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
А в хотела където са били сигурно са снимали филм, нали ахаххаха, боже защо публикувате всяко едно изказване на видимо умствено деградирали хора?
17
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, руските девочки са всеизвестни като дащни, човекът просто си е взел от това което му се предлага
16
9
 
45
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Много е гадно публично да обвиняваш умрял човек за каквото и да било. Щом след като е бил жив, си мълчал, замълчи и сега! За мъртвите - или добро, или нищо.
15
5
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПОЧИНАЛ НА 103 ! НО КОГАТО БИЛ НА 85 ГОДИНИ Я ИЗНАСИЛИЛ :D АЗ ПАРИ И СЛАВА СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО!!!
14
0
 
41
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Чакам да обвинят и Чингис хан, кога е изнасил и той оставено от майка си момиче в шатрата му... Тази майка, каква майка е била, тя е за бой.

Спонсорирани публикации