Нова седмица - какво да очаквате от вашия хороскоп?

Астрологична прогноза за 08 - 14 ноември
8 ное 2021 20:13, Иванка Гъркова
5
Нова седмица - какво да очаквате от вашия хороскоп?
Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 08 – 14 ноември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Пестете си силите и бъдете умерени във всичко. Ако решите да действате „щурмово“ в края на седмицата ще се чувствате като изцедени. Мисълта ви е ясна и ще сте достатъчно убедителни, за да реализирате набелязаните цели без особени усилия. Изразявайте мислите си искрено, но тактично, за да не накърните нечие самочувствие и да не създавате настроения срещу себе си. Лесно ще се справите с обработката на документи, получаване и усвояване на всякакъв вид информация, оформяне на отчети, анализи, рекламни материали.
 
Телец
 
Съществените успехи ще са в професионалната сфера. Ще получите очакваните високи резултати от работа, която сте свършили преди време. Що се отнася до публичните ви изяви, подхождайте сдържано, предпазливо, обективно, без излишни емоции и прекалени очаквания. Не разчитайте на бурни романтични преживявания. Вместо това се опитайте да стабилизирате съществуващите отношения, да се освободите от съмненията и да уеднаквите интересите.
 
Близнаци
 
Участвайте активно в екипните дейности. Колкото сте по-отворени за съвместна работа, толкова по-лесно ще се справите с индивидуалните си задължения. Новосъздадените делови връзки ще се окажат трайни, успешни и надеждни. Не е изключено да получите сигнали за промяна на отношенията от колегиални към романтични или обратно. Преценете внимателно последствията, преди да предприемете каквото и да било. Избягвайте прибързаните решения.

Рак
 
За постигането на някои цели ще се наложи да използвате „обиколни“ пътища. Да потърсите помощ от колеги, приятели, делови партньори с по-широко влияние от вашето собствено. Единственото, което не бива да правите е да използвате личния си чар, за да напреднете в служебната йерархия. Ще създадете повод за интриги, които в последствие ще се окажат „препъни-камък“ на всяка крачка. Не давайте неизпълними обещания и не се опитвайте да получите всичко „тук и сега“. Рано или късно ще ви потърсят отговорност за стореното и казаното.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии и хороскопи..
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очакването е само ЕДНО - НИКОГА ПОВЕЧЕ РУМЕН РАДЕВ НА ВЛАСТ! НИКОГА!

Спонсорирани публикации