Параноя - на хората от кои зодии не им е чужда?

Девите само проверяват и се съмняват
21 яну 2022 23:00, Теодора Драгоева
45
Параноя - на хората от кои зодии не им е чужда?
IStockphoto

Повечето хора използват думата параноик в един по-свободен смисъл, като за някой, който е изключително подозрителен или който вярва, че има тайни конспирации, в които е въвлечен. Това е и разговорната форма на „параноик“, която ще разгледаме.

Представителите на всички зодии си имат параноични етапи, когато смятат, че всичко се е объркало в живота им заради някой или нещо конкретно или че има таен заговор срещу тях. Понякога ние си внушаваме, че някой има скрити мотиви срещу нас или че ако не следваме определени суеверия, ще изгубим късмета си.
 
Както всички неща в астрологията, ние трябва да вземем предвид какви специфични черти на личността може да накарат някой да мисли по този начин. Например естествено е да бъдете подозрителни към непознати, тъй като е трудно да разберете кога някой просто се опитва да помогне или има скрит мотив. Може да е предизвикателство да приемеш доброта от непознат, защото е трудно да се довериш на човек, когото не познаваш изобщо.
 
А ето и кои зодии са най-склонни към параноя:
 
Овен
 
Овните не могат да понасят, когато хората ги лъжат. Всъщност те мразят неискреността толкова много, че са доста недоверчиви към хората, които са отскоро в живота им. Овенът е склонен да търси и дори да вижда доказателства, че някой иска да го предаде или да се възползва от него, когато няма никакви индикации за това. Проблемът на Овните е, че качат ли се на „влака на параноята“ веднъж, после им е много трудно да слязат от него. Всичко това може да повлияе доста негативно на чувствата и поведението им, а оттам и на отношенията им с хората.
 
Дева
 
Една от най-големите дарби на Девите е да изследват и да изпипват всичко до най-малката подробност. Проблемът е, че те са склонни да търсят и да проверяват всичко в интернет, а това може да ги накара да се чувстват доста параноично. Девите обичат да натрупат колкото се може повече информация за хората, с които ще се срещат, за събитията, които предстоят в живота им и т. н. Понякога те се увличат в това да изследват всичко около себе си и отиват твърде дълбоко. Това поведение им вменява излишни страхове. Много често дълбаенето за повече информация на Девата ѝ се отразява обратно – тя става не по-информирана, а по-мнителна и неуверена.
 
Още по темата ще откриете в хороскопа на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
О, сега дори психиатрични диагнози според зодията? Простотията ви няма край.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лабораториите управляват държавата !!!! Не бих дал 90 лв на лаборатория, а си бих купил 9- 10 килца Свинско Месце за папане
9
5
 
2
 
! Отговори
Смешници преди 3 месеца
Забравили са зодия антиваксър дето си мислят че с ваксина искат да ги убият :)
8
2
 
1
 
! Отговори
стрелецЪ преди 3 месеца
Няма страшно от параноята, лекувам я с кожената си стрела
7
2
 
1
 
! Отговори
пенсия-дева преди 3 месеца
Пълни глупости.Нищо от това което е написано не отговаря на характера ми.
6
0
 
3
 
! Отговори
ахм преди 3 месеца
мразя тия простотии за зодиите, обаче понякога е брутално вярно.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А когато некадърници направят мръсотия, за да пречат в службата не само на Козирога, но и на всяка една от останалите зодии, тогава какво следва? Всеки от нас е виждал, как здрави и нормални хора със стабилна психика наистина могат да стигнат до параноя, когато нагло ограбват труда им или с връзки пробутват новопостъпил не много знаещ и почти нищо не можещ хрантутник, като му подаряват позиции, изградени с усилия и честен труд от някой колега, разчитащ само на труда си и вярващ в справедливостта
4
5
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Параноята не е болест,а състояние. Причинител на това състояние са евреите,които предизвикват стрес в обществото. Евреите не са човешки същества. Те са зомби,които изпиват Вашите душевна и физическа енергии. Евреите не са човешки същества,а бурета с негативна енергия ..омраза!
3
4
 
4
 
! Отговори
Аха преди 3 месеца
За тези всичките е много вярно, но са забравили и близнаците.
2
4
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 3 месеца
Геитс, е- непознат, за- мен,...Но, Благой Любенов Костов,...От, Улица Мими Балканска Номер 54 От, квартал Христо Ботев - Е, по- познат,...И, знае- че- го- чака, Стара Загора...
1
4
 
9
 
! Отговори
Драго преди 3 месеца
Непрекъснато се отвлича вниманието с глупости като тази статия, за да могат тихо мълком да прокарат задължителното ваксиниране и Гейтс да ни чипира всичките!!!

Спонсорирани публикации