Рецептата Dnes: Хрупкаво чесново пиле с майонеза

Чудесен избор за обяд или вечеря
31 яну 2022 07:50, Илияна Николова
7
Рецептата Dnes: Хрупкаво чесново пиле с майонеза
Снимка: istock

 Продукти:

  1. 1 чаша галета
  2. 2-3 супени лъжици микс подправки по избор
  3. 1/3 чаша майонеза
  4. 1 супена лъжица чесън на гранули
  5. 4 бр. пилешки гърди без кост и кожа
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 220 градуса. Смесете галетата с подправките в купа и разбъркайте. В отделна купа смесете майонезата с чесъна и разбъркайте. Загрейте в микровълнова за 20-30 секунди леко да се стопли.
 
С помощта на четка намажете пилешките гърди с майонезената смес. Оваляйте в сместа с галетата, така че да полепне навсякъде. Подредете в тава за печене, по желание покрита с хартия. Печете за около 20-30 минути или до златиста коричка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Мммм преди 2 години
Чудесна рецепта. Идеална вечеря.
5
0
 
1
 
! Отговори
ХФ преди 2 години
Благодаря за рецептата, запазвам!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЪЖАЛЯВАМ,НЕ МОГА ДА ГО ПРИГОТВЯ. КУПИХ СИ ЧЕСЪН ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА И КАТО ПРОЧЕТОХ РЕЦЕПТАТА РЕКОХ ДА ОБЕЛЯ МАЛКО ОТ НЕГО,НО СЕ ОКАЗА ЧЕ ВСИЧКИЯТ СЕ Е ИЗПАРИЛ И СТОЯТ САМО ЛЮСПИТЕ. ЩЕ БЪДЕ ПИЛЕ С ИЗПАРЕН ЧЕСЪН!!!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиле, станало 2 кг. за 38 дни с растежни хормони и антибиотици.Полезно е за здравето, нагъвайте. ако.
2
1
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Нормално е да е така. Сега хората са изключително заети. Не могат да повдигнат глава от взиране у Фейсо и Тикток, камо ли да готвят или възпитават децата си
1
1
 
2
 
! Отговори
Мирон Сабята преди 2 години
бъркано на фурна с мазно. едно време на тва му викаха ергенски манджи, сега е васимо гурмето стана