Риана в трепетно очакване - иска да създаде по-скоро семейство

Певицата и рапърът споделят своите вълнения около бебето
Обновена: 2 фев 2022 23:06 | 2 фев 2022 23:00, Дарена Найденова
1

Наскоро 33-годишната изпълнителка и 33-годишният A$AP Rocky потвърдиха, че очакват първото си дете. Двамата излязоха на разходка из Ню Йорк, където Риана с гордост показваше наедрялото си коремче. По този начин тя потвърди слуховете за бременност, които циркулираха из социалните мрежи в продължение на месеци.

 
Сега, когато тайната най-накрая е разкрита, източници споделят малко повече относно подготовката на влюбените за семейство и дали скоро се очаква и сватба.
 
Според запознати, бебето е била най-естествената стъпка във връзката на Риана и A$AP Rocky. Те споделят, че още в началото на връзката през ноември 2020 година, двамата изпълнители са уважавали другия, неговата музика и работата му по други проекти. „Всичко започна да се развива плавно. Той ѝ се възхищаваше и беше впечатлен от нея. Нямаше търпение да започне връзка с нея и знаеше, че тя си заслужава чакането“, казва източник за A$AP Rocky.
 
Друг близък до двойката споделя, че много други мъже са се опитвали да впечатлят Риана, но единствен Rocky е успял да постигне успех. „Още от самото начало той я боготвореше. Голям романтик е и винаги ѝ изпраща огромни букети и я засипва с цветя“, разкриват още източници. 
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
8
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
И това е важна новина за българите защото .?