Нов грим за пролетта - на какви сенки да заложите?

Ето един нюанс, който ще е актуален този сезон
Обновена: 19 фев 2022 22:47 | 19 фев 2022 22:47, Дарена Найденова
5
Нов грим за пролетта - на какви сенки да заложите?
IStockphoto

Съвсем скоро ще се сбогуваме с късите дни, студените нощи и дебелите дрехи. Да, пролетта се задава и ние нямаме търпение да я посрещнем, за да направим основна промяна в гардероба си и да извадим на преден план по-малко обемистите тоалети и якетата, които просто ни предпазват от хладните сутрини, а не целят да ни топлят при минусови температури.

 
Пролетта е сезонът на промяната, на пробуждането и началото на нещо ново. Тогава не само природата започва своя пореден цикъл на съживяване, но и всеки един от нас. Независимо дали става дума за промяна в прическата, начина на живот, стила на обличане или гримирането, започването на нещо съвсем различно от обикновеното е задължително в месеците преди лятото.
 
И тъй като пролетта съвсем скоро ще бъде при нас, ще ви издадем една тайна – червените сенки ще бъдат задължителни за този сезон. Те се превръщат в новото обикновено и все повече хора ще ги носят. Въпреки че може да изглежда като рисков нюанс, може да бъде изненадващо лесно да се постигне баланс с правилното поставяне и умения за смесване с цвета на кожата.
 
„Ключът е да намерите правилното червено и да запазите баланса“, казва гримьорът Ник Бароз пред InStyle. Той смята, че червените сенки може да плашат много хора, но просто трябва да се поставят в малко количество в първите пъти, а след усъвършенстването на стила, може да се прибегне и към по-смели визии.

Кои звезди заложиха на този грим, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Пия едно кило ракия,падам върху най-близкият бордюр и съм със сенки под очите поне две седмици!

Спонсорирани публикации