Британска стилистка разкри кои дрехи ви състаряват

Забравете за черното, заложете на ярки мотиви
51
Британска стилистка разкри кои дрехи ви състаряват
Снимка: islandworks, pixabay

Британска стилистка определи дрехите, които визуално остаряват жените. Тя обсъди тази тема в интервю за The Sun, предаде БГНЕС.

Лондончанката Габриел Тайър изброи често срещаните грешки, които клиентите допускат при избора на тоалети, поради които изглеждат по-възрастни от годините си. За да избегне този проблем, тя препоръча да се откажете от черният цвят и да се съсредоточите върху многоцветни аксесоари или ярко червило.

Друга модна грешка според събеседничката на изданието е, че жените често носят дрехи с погрешен размер, защото се чувстват несигурни заради изменената с годините фигура. „Клиентите често купуват неща, които са твърде големи с надеждата да изглеждат по-тънки – това е погрешно, не забравяйте да потърсите вашия размер и стил“, каза тя.

Освен това стилистката посъветва зрелите читателки да спрат да купуват масивни ботуши и мокасини, въпреки нарастващата им популярност през 2022 г. Тир увери, че такива обувки са твърде мъжествени и не подхождат на повечето жени. Подобно мнение изрази тя и за миниполите - могат да ги носят само притежателките на по-тънки и по-стройни крака, категорична е експертката.

В заключение тя напомни, че докато пазарувате е по-добре да купувате малко количество неща, като се фокусирате върху тяхното качество. „Ако платът е евтин, ще изглеждате евтино, независимо колко пари сте платили“, увери лондончанката.

През август 2021 г. журналистка от портала Who What Wear разкри начин да изглеждате „скъпо“, без да харчите много. Максин Егенбергер подчерта, че трикотажните панталон и костюми от изкуствена и естествена вълна са идеални за тази цел. Според нея подобни изображения изглеждат подходящи както по време на публични излети, така и като домашно облекло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: женидрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
забравих :) преди 2 години
:)
38
2
 
1
 
! Отговори
До 40 преди 2 години
Ти по сборовете или по скутовете си била?
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-обичам да гледам масово ученици по улицата с дънки над глезените на минусови температури, обути с кецове или маратонки. :)
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черното е наистина удобен цвят,но много депресеращ...Забележете една тълпа в Бг колко тъмни цветове дрехи носи,такова ни е и настроението-тъмно...По запада се забелязва доброто настроение още по дрехите-светли тонове-усмихнати хора.Сменете цвета си хора!
35
3
 
4
 
! Отговори
Ахем преди 2 години
До Права е И на мъжете също. По-грозни от мокасините са само маратонките.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка кифла се облича кифленски, ако ще и от нй-скъпи бутици.
33
3
 
7
 
! Отговори
Моите наблюдения преди 2 години
Масово,.с.много малко изключения мотивацията да се носят черни дрехи, особено в студено време е " дъ ни съ цапъ"...
32
3
 
6
 
! Отговори
Вместо мокасини преди 2 години
то по-добре обувки тип балетни
31
1
 
8
 
! Отговори
До 28 преди 2 години
Само дето не си от тях, носи си със здраве анцуга и отивай да се правиш на бабаит в клуба на чалгарите и чалгарките, жалкото е, че не нормалната мода, а чалгарската мода превзе България
30
3
 
3
 
! Отговори
Права е преди 2 години
Мокасините не стоят хубаво на жените
29
6
 
5
 
! Отговори
Права е преди 2 години
Масивните обувки напомнят за положението на най-нисшата класа в Средновековна Западна Европа - когато западноевропейците са ходили с обувки с висок ток в мръсотията и нечистотията си, Днес такива обувки се носят от определи нора, които носят и черно облекло, а също така и грим
28
3
 
3
 
! Отговори
До 27 преди 2 години
Уважавам стойностните хора. Тези, дето на всяка цена гледат да си наложат мнението и не зачитат чуждото, не. Озлобените от живота и не умеещи да се владеят също не ги тача. Айде със здраве. Облечи си шанела да се успокоиш.
27
1
 
2
 
! Отговори
До 26 преди 2 години
Не си млад човек, а застаряващ се бо-***, който няма никакво уважение нито към възрастните хора, нито към младите такива, със сигурност така говориш за простата ти родителка, която напразно се е мъчила да те ражда
26
4
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Да. Дърта и озлобена. Старостта не прощава. Няма начин никоя дреха да те подмлади с тая натрупана през годините злоба и омраза към хората.
25
3
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
бг състаряващ се патриотар пор.сстак, облечен в китайски евтини пар.цали цър.ву.л
24
2
 
12
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
Като гледам младите, те изглеждат по-състарени и възрастни от старите хора. Облеклото им е за магистралата, така че ти не си определено млад човек, а бок-*** с евтин анцунг с маниери на каруцар - поредният наркоман, чийто негов живот е за скрап.
23
15
 
1
 
! Отговори
До 21, 22 преди 2 години
Явно си дърта. Сори, обаче младостта не е вечна. Носи си френско/ китайските шанели и остави младите да носят анцузи и маратонки. Те няма какво да крият.
22
2
 
11
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Никой не те и кара да носиш европейски дрехи, носи си евтния спортен анцунг (с черен цвят или не) и отивай на Шипка да се правиш на голЕм париот. Чалгарската мода в България няма какво да я коментираме - независимо дали е с черен цвят или шарен - то е все кичозно, просташко,изкуствено, ку.рвенско
21
2
 
7
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Никой не те и кара да носиш европейски дрехи, носи си спортен анцунг (с черен цвят или не) и отивай на Шипка да се правиш на голЕм париот. Чалгарската мода в България няма какво да я коментираме - независимо дали е с черен цвят или шарен - все кичозно, просташко,изкуствено, ку.рвенско
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това за траура е отживелица. А какво говори за мен на останалите това, че нося и обичам черно, също. Не живея в средновековието.

Спонсорирани публикации