Британска стилистка разкри кои дрехи ви състаряват

Забравете за черното, заложете на ярки мотиви
51
Британска стилистка разкри кои дрехи ви състаряват
Снимка: islandworks, pixabay

Британска стилистка определи дрехите, които визуално остаряват жените. Тя обсъди тази тема в интервю за The Sun, предаде БГНЕС.

Лондончанката Габриел Тайър изброи често срещаните грешки, които клиентите допускат при избора на тоалети, поради които изглеждат по-възрастни от годините си. За да избегне този проблем, тя препоръча да се откажете от черният цвят и да се съсредоточите върху многоцветни аксесоари или ярко червило.

Друга модна грешка според събеседничката на изданието е, че жените често носят дрехи с погрешен размер, защото се чувстват несигурни заради изменената с годините фигура. „Клиентите често купуват неща, които са твърде големи с надеждата да изглеждат по-тънки – това е погрешно, не забравяйте да потърсите вашия размер и стил“, каза тя.

Освен това стилистката посъветва зрелите читателки да спрат да купуват масивни ботуши и мокасини, въпреки нарастващата им популярност през 2022 г. Тир увери, че такива обувки са твърде мъжествени и не подхождат на повечето жени. Подобно мнение изрази тя и за миниполите - могат да ги носят само притежателките на по-тънки и по-стройни крака, категорична е експертката.

В заключение тя напомни, че докато пазарувате е по-добре да купувате малко количество неща, като се фокусирате върху тяхното качество. „Ако платът е евтин, ще изглеждате евтино, независимо колко пари сте платили“, увери лондончанката.

През август 2021 г. журналистка от портала Who What Wear разкри начин да изглеждате „скъпо“, без да харчите много. Максин Егенбергер подчерта, че трикотажните панталон и костюми от изкуствена и естествена вълна са идеални за тази цел. Според нея подобни изображения изглеждат подходящи както по време на публични излети, така и като домашно облекло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: женидрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
6
 
! Отговори
До Носенето на черно преди 2 години
Също и вдовиците и хора в траур носят черни дрехи. Когато няма сериозен повод, носенето на черни дрехи в ежедневието не говори добре за този/тази, който/която ги носи.
18
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Старото тяло си е старо и в черно и в розово. Младото е красиво и в полиестерни дрехи. Статията е за дрехи, които състаряват. А черният цвят е въпрос на вкус. Френските цветчета няма да ги облека и пари да ми дават.
17
5
 
7
 
! Отговори
Носенето на преди 2 години
постоянно черни и кафяви дрехи показва, че си част от простолюдието. Даже и някои видове платове са създадени, за да подчертаят точно това - плат габардин, който използва за производството на дрехи, се е използвал в Средновековието за облеклото на просяци. Дрехите с райе също не говорят добре.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Британската мода състарява
15
1
 
8
 
! Отговори
Носенето на черно преди 2 години
в Европа и най-вече в България е повлияно от ориенталското, въпреки че в Ориента и Индия хората, за разлика от тук, носят цветни дрехи. Да не говорим ,че черният цвят е свързан с лошото, с тъмнината. Изключение от това правят само монасите и свещениците (духовенството) в България и Православния свят - те носят в ежедневието специфично черно облекло с специфична кройка и материя, свещениците обаче по време на Богослужения се обличат в чиста и цветна, подоходяща за Богослужение църковна одежда
14
7
 
6
 
! Отговори
До До 8 преди 2 години
В днешно време жените носят панталони, изглеждат като мъже, правят жалки опити да се държат като мъже, нищо женско и женствено, естествнео и нормално при жените - нито носят женски дрехи( поли и рокли), нито поведението им е като на нормални жени, после що има обратни и от двата пола, фригидни, асексуални
13
6
 
9
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
Чети внимателно, черно се носи само на тъжни събития, или ако се носи в ЕЖЕДНЕВИЕТО, то да е долна дреха (панталон, пола), а не връхна дреха(яке, палто, блуза). Черна пола може да се носи в офиса, съчетано с бяла риза или блуза, или буза или риза с друг цят, който може да бъде съчетан с черно. Не е препоръчително и не се съчетава цветов да се носят черни долни дрехи с тъмни горни дрехи
12
2
 
8
 
! Отговори
когато преди 2 години
бях ов4ар4е
11
4
 
10
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Факт! Зиме , лете - властва черния цвят. Въобще тук всичко е черно , сутрин, обед , вечер. Никакъв усет за съчетание на цветове. Една погребална сигурност се търси в това черно, а то е само по поводи. За материите също съм съгласна. В полиестерЗара мирише... доста неприятно. По - добре качествени и стилни основи, отколкото парцали.Но в мутренска държава се залага на сигурното черно . Има си специфичност. Например - рокли на малки цветя, актуални във Франция, няма как да се нал8жат в чалгария.
10
3
 
3
 
! Отговори
какьв преди 2 години
стилист не ме вьлнуват твоите проблеми
9
8
 
10
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Кой носи черни поли? Няма нищо по- хубаво от съчетание от сини дънки и черна блуза. Кое му е траурното?? Живеете още в 20 век.
8
8
 
7
 
! Отговори
Черното се носи преди 2 години
само за тъжни събития, а ако става въпрос за ежедневието - то по-добре като долна дреха ( панталон или пола)
7
2
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Ами не е съвсем така, англичанките (не тия, вносните от Африка) са къде по-естествени и хубави, за разлика от днешните българки, които повечето изглеждат като магистралки - всичко е изкуствено, пошло, грозно, а да не говорим какви маниери, поведение имат днешните бг кифли и чалгарки, не случайно вулгарни
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черното си е вечна класика. Годините не може да ги скрие никоя дреха. Всичко е бошлаф. Смешно е да видиш дърта баба в розово, прекрасно е да видиш младо момиче в малка черна рокля. Не е вярна статията.
5
0
 
6
 
! Отговори
Правилно преди 2 години
" В заключение тя напомни, че докато пазарувате е по-добре да купувате малко количество неща, като се фокусирате върху тяхното качество. Ако платът е евтин, ще изглеждате евтино, независимо колко пари сте платили, увери лондончанката."Правилно, по-добре няколко цветни (НЕ шарени) дрехи, но с много добро качество и материя(влакно), отколкото купчини тъмни дрехи с изкуствен аматерия (полиамид, полиестер)
4
0
 
6
 
! Отговори
Праивлно преди 2 години
" В заключение тя напомни, че докато пазарувате е по-добре да купувате малко количество неща, като се фокусирате върху тяхното качество. Ако платът е евтин, ще изглеждате евтино, независимо колко пари сте платили, увери лондончанката."По- добре няколко цветни (НЕ шарени) дрехи, но с много добро качество и материя(влакно), отколкото купчини тъмни дрехи с изкуствен аматерия (полиамид, полиестер)
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрехи не съм копувал от две години , социално слаб съм
2
8
 
10
 
! Отговори
Ами права е жената преди 2 години
черният цвят състарява хората, за съжаление се носи даже и в ежедневието - повече черни връхни дрехи (палта, якета, блузи). Млади, непълнолетни момичета носят черни дрехи черен грим, което грозно и потресаващо.
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Британките са най- грозните жени в Европа, така че ще пропусна съветите.

Спонсорирани публикации