Благотворителни прожекции на "Петя на моята Петя" в помощ на бежанците

Те ще са в киноверигите в големите градове, посочи Николай Урумов
23 мар 2022 13:33, Анисия Иванова
12

Благотворителни прожекции на филма "Петя на моята Петя" в помощ на украинските бежанци започват на различни места в страната. Междувременно филмът спечели наградата на публиката на 12-ото издание на фестивала "Франкофилм" в Рим.

"Ще направим 12 прожекции на "Петя на моята Петя", от които ще дарим всички средства за децата на Украйна. Искаме да помогнем с този филм, защото той разказва за емпатия, приятелство, за връзките между децата", посочи продуцентът Николай Урумов в студиото на "България сутрин".

Той уточни, че прожекциите ще бъдат във всички големи киновериги в страната в големите градове - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

"През април тази година се навършват 60 години от рождението на Петя Дубарова, затова сме планували на 30 април четене на текстове на едни прекрасни автори, които са свързани с "Петя на моята Петя", каза още Урумов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
10987 преди 2 години
Кои деца на Украйна - руските или украинските? А защо не дарите и на децата на Сирия, Ирак, Либия...
6
0
 
3
 
! Отговори
Гледал съм преди 2 години
т..пи филми НО този чупи рекорди.
5
0
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
Ако на някой му се гледа "Петя на моята Петя", но да е интересно, му препоръчвам "Не отстъпвай, не се предавай". Това е карате екшън от 1985 г. с ЖКВД. По същество има същия сюжет - главният герой е аутсайдер с любов (не към поезията) а към бойните изкуства. И вместо духът на П. Дубарова го тренира духът на Брус Лий.
4
3
 
13
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
А бе, грантаджиите, защо не бяхте толкова загрижени по време на войните в Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Сърбия?
3
2
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Родителите на твоето дете не са във война!Баща му не е на фронта,където могат всеки момент да го убият,а майката в чужда страна само с дрехите на гърба си и две три малки дечица.Имайте малко милост,бе!Егоисти!
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е добре,но не е достатъчно.Защо не се проведе благотворителен концерт в зала Арена Армеец или на някой стадион,както направиха поляците?
1
5
 
9
 
! Отговори
Нещо си преди 2 години
А за нашите деца кога?

Спонсорирани публикации