Розовите сенки са сред тенднециите за пролетта

Ето как да ги използвате за вашата нова визия
0
Розовите сенки са сред тенднециите за пролетта
IStockphoto

По-топлите дни вече са тук, а с тях се настани и желанието за повече свобода и романтика. Може би защото наскоро приключихме втория сезон на „Бриджъртън“, но в момента всички сме настроение за малко повече флирт и нови емоции. За щастие, тези чувства са точно в съответствие с една от най-популярните тенденции в грима през пролетта.

Меките розови сенки за очи са навсякъде в момента, като известни личности като Лили Джеймс, Тинаше, Мадисън Бейли и Хелън Мирън вече са изпробвали финия нюанс. И докато последните няколко месеца всичко се въртеше около допаминовия грим и гръндж стиловете, има нещо много успокояващо и радостно в обикновеното бебешкорозово.
 
За щастие романтичните розови сенки за очи подхождат на всеки тон на кожата и на всяка възраст. Независимо дали поставяте едва забележим нюанс върху клепача, създавате опушено око или съчетавате розовото с малко блясък, това е визията, която работи и то много добре. Ако нямате вдъхновение за следващия си грим, ви представяме няколко идеи за такъв в розов цвят.
 
Лили Джеймс
 
За дебюта си на наградите „Оскар“, звездата от сериала „Пам и Томи“ използва услугите на гримьора Хуанг Ванго. Той, от своя страна, заложи на розова палитра сенки, като върху клепачите използва два розови нюанса и един в меко кафяво.
 
Тинаше
 
Едва забележимият розов нюанс в грима на рапърката беше като глътка свеж въздух по време на наградите „Грами“ тази година.
 
Джиджи Хадид
 
Гримьорът Патрик Та придаде на модела нощен обрат на романтичната тенденция, като добави по-тъмни нюанси на розово, създавайки удължено котешко око и блясък върху клепачите.
 
Още за розовия грим четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари