Зодиак: Какво противоречи на философията ви?

Раците имат нужда от любовта на близките
7
Зодиак: Какво противоречи на философията ви?
IStockphoto

Всеки зодиакален знак има по едно нещо, което наистина противоречи на неговата философия за живот. Нещо, което е в пълна опозиция с основата на неговите принципи или ценностна система. Ето едно нещо, което винаги го дразни, ядосва или изкарва извън нерви.

А ето и кое е това нещо, което противоречи на вашата философия за живот, базирано на зодиакалния ви знак:
 
Овен = Да трябва да чака
 
Овните са спонтанни, енергични, инициативни и неспокойни. Те винаги действат тук и сега. Обичат да правят нещата веднага, на момента. Истинският Овен има нулева толерантност към изчакването. Той не притежава търпение и дори не разбира неговия смисъл.

Телец = Да му се каже, че е в грешка
 
Телците имт силен характер и са много самоуверени. Изградят ли си мнение по даден въпрос, те ще се придържат към него, каквото и да се случва около тях. Ако се налага, те са готови да спорят до смърт, за да докажат, че тяхната теория е правилната. 

Близнаци = Да живеят в рутина
 
Рутината е смърт за Близнаците. Те не могат да понасят да се придържат към едно и също ежедневие месеци и години наред, дори ако това е за тяхно добро. Повторението ги кара да се чувстват в пълен застой и ги отегчава до безкрай!
 
Рак = Да бъде изолиран
 
Хората от зодия Рак имат нужда да бъдат винаги около любимите си хора. Тяхната философия за живот не допуска, че те могат да бъдат поставени в изолация, а мнението им - пренебрегнато от близките им. Това действа убийствено на тяхната, и без това, несигурна природа.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скорпионите живеят в лъжа. Те не познават истината, за да е ценят.

Спонсорирани публикации