Риана и A$AP Rocky женени?!

Вижте техният нов видеоклип
10 май 2022 18:10, Дарена Найденова
6
Риана и A$AP Rocky женени?!
БГНЕС

Дали Риана и A$AP Rocky са се оженили?

Това е въпросът, който занимаваше феновете им този уикенд, след като рапърът пусна видео към новото си парче „D.M.B“. Известни с това, че рядко говорят за личния си живот, влюбените изглеждаха като младоженци в клипа, което накара някои зрители да помислят, че може да е имало тайна сватба в Барбадос. Именно там Риана и A$AP Rocky прекараха няколко дни със семейството на изпълнителката. Засега обаче изглежда, че сватбата е само наужким.
 
Ако си достатъчно голям късметлия да имаш връзка с Риана, а и да чакаш дете от нея, посвещаването на видео на вашата голяма любов е най-малкото, което можеш да направиш. И точно това направи A$AP Rocky. С пускането на новия си сингъл „D.M.B“, рапърът зарадва феновете и с видео, в което участва барбадоската красавица. Клипът е заснет в Ню Йорк, а двамата влюбени са облечени в стилни тоалети и изглеждат повече от щастливи.
 
Написан, режисиран и продуциран от Rocky, клипът е сниман в Голямата ябълка миналото лято. Ако си спомняте, Риана и приятелят ѝ бяха заснети из града, носейки впечатляващи модни комбинации, включително пухено розово палто, жълт топ, дънкови къси панталони и зелени токчета за Рири, а до нея A$AP беше облечен в обикновен бял потник, допълнен от пухена зелена шапка и дънки. С участието на Риана, видеото се вписва идеално както в музикалния, така и в модния свят.
 
Според официалното съобщение, клипът е ода за класическата любовна история, а Rocky и Риана изобразяват истински герои, които са в отдадена връзка, въпреки обстоятелствата. Докато сцените се сменят на екрана, виждаме двойката да пие напитки на евакуационна стълба, да се чувства удобно във фризьорски салон, да пуши заедно на приглушени светлини, как Риана хуква към Rocky, когато той излиза от затвора, как двамата се наслаждават на луксозна вечеря и още много.


Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: РианаAAP Rocky
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
"женени",или "омъжени" ?.."Кой кой е?"..
1
0
 
2
 
! Отговори
Кольо Мольо преди 1 година
Какви са тези Риана и Асап? Напишете някаква статия за български изпълнители, но за адекватни хора, а не чалгари!