Невероятно: Сметка от 600 евро за порция раци на гръцки остров

Жалбата на американската туристка предизвикала сензация
Обновена: 13 май 2022 07:23 | 13 май 2022 07:06, Елка Василева
232
Невероятно: Сметка от 600 евро за порция раци на гръцки остров
Снимка: "Труд"

Сензация предизвика жалбата на американска туристка в Гърция, която твърди, че е платила 600 евро в ресторант на Миконос за два коктейла и порция крачета от раци, предаде кореспондентът на „Труд“.

Американската туристка е изпратила на туристическия си агент порцията с крачетата на рака, която ѝ беше сервирана в ресторант, с жлъчен коментар срещу управителите на компанията.

„Между другото, това ни сервираха. Заедно с две напитки, които бяха в голяма чаша, но пълни с лед, сок и малко алкохол“, пише американската туристка до туристическия агент, който е организирал пътуването и настаняването в Миконос.

По думите ѝ сервитьорът, който ги обслужвал, е казал, че коктейлите струват по 25 евро, но така и не донесъл подробната сметка, за да се разбере какво точно е начислено.

Американската туристка твърди, че управителите на заведението са ѝ начислили и бакшиш от 78 евро, без нейно одобрение.

Американката е направила оплакване в полицията на Миконос срещу управителите на ресторанта, тъй като твърди, че е получавала заплахи от служители от рода "знаем къде сте отседнала", когато е отказала да плати 600 евро за двата коктейла и порция раци.

Собственикът на ресторанта е отказал коментар пред медиите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
М/у 25 - 39 долара е сметката в Китайски бюфет в САЩ ,където ядеш алл инклузив и на корем крачета от раци, миди скариди колкото искаш.
162
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един селянин от излъганата република бил излъган в Гръцко ужаст,.но когато селянина го лъжат ежедневно в талибанската му република приличаща на ориенталски реструм ,когато го лъжат в грамажа на хляба в газстанцията,в пакета с брашно в маслото в сиренето в автосервиза и лекаря дори го лъже когато ежедневно олита политици го лъжат той не надига главица.
161
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за ковид новините ви бяха също толкова истински. Вземете си проверявайте информацията или някой ви плаща за да публикувате лъжи. Спирам изобщо да отварям този сайт!
160
3
 
4
 
! Отговори
Скъсахте ме от смях! преди 1 година
Пичове, тази касова бележка се върти в социалните мрежи от около пет години хахааа. Не случайно са скрили дата и какво е поръчано. Фалшива е!
159
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за 600 еврака и с такъв касов бон, най-много някой компаньон да си е взела американката
158
20
 
3
 
! Отговори
IT преди 1 година
гладни кокошки просо сънуват , аз на ден харча по 2000 евра за глупости, тази просякиня за 600 еврака плачи, ама га си прави кефа не плачи!
157
1
 
8
 
! Отговори
Хм? преди 1 година
Не знам за Гърция, не съм ходил, но в България почти винаги гледат да ме изментят. Или надписват сметката, или менте разреден алкохол, или грамажа не е същия. В Турция също много лъжат. В Испания също - там ми слагаха в сметката поръчки от съседната маса, и ако забележиш - да имат оправдание, че уж са се объркали. В Англия, където съм, никога не са ме лъгали. Даже напротив, често ми се е случвало, ако поръчката се забави много, ми правят % отстъпка от сметката. Много са коректни и в Португалия.
156
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво се оплаква, така е в този край на света, аз във Варна платих сметка 86 лева в макдоналдс, до кръглата банка, купих бъргери и пилешки хапки за мен и синът ми, после като разправям в щатите не ми вярват. Ами като не вярват да плащат космически сметки, аз ли да им наливам акъл с фунията. Тъпaци.
155
5
 
2
 
! Отговори
На Крит ме уплашиха преди 1 година
Всичко предлатено у нас за седмица в Luxury Collection срещу Спиналонга.Там all inclusive няма. Хапваме си ние първата вечер в един от ресторантите,други глезотии, гледам салдото с 450 евро отгоре. Звъня на рецепция, "а господине,станала е грешка". Вторият ден обяд, вечеря, всичко а ла карт, салдото пак с 450 евро отгоре. Искам да говоря с управителя. И ми обясни човекът, че спестили от софтуер и платено не платено, нощувката излиза в салдото.Но да ни измамят в Гърция - нямаме такъв случай!
154
2
 
8
 
! Отговори
БГ Хотелиер преди 1 година
Много ми е мъчно и на мен, че гърците имат по-добър персонал, разбиратзанаята повече от нас, държавата им стои твърдо зад тях. и т.н. Не можеш да гониш бързия влак с колелото.И българите ги предпочиме естествено. Ние също почиваме на море в Турция или Гърция.Ама с тия селски лъжли в статията само си правим мечешка услуга. Няма селище, нямаресторант, няма снимка на меню, няма читав касов бон, няма туроператор,няма, няма, няма...Измислена история.
153
1
 
7
 
! Отговори
Само питам... преди 1 година
Някой да вижда в сметката - Порция крачета от раци + два коктейла - 600 евро ???? НЯМА. ИМА КРАЙНА ЦЕНА И БАКШИШ. Защо не дадат ЦЯЛАТА СМЕТКА където пише цената на рачешките крачетра ? В сметката може да има и вечеря за 15 човека и два кашона с вино .... ЗАЩО ЛИ СА СКРИЛИ ПОРЪЧКАТА А СА ОСТАВИЛИ САМО КРАЙНАТА ЦЕНА ? Да не би да има нещо друго дето да е закръглило сумата на 600 ? Например неспоменати в "оплакването" поръчки за 560 евро ?
152
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До биг мак рак209Показа снимка жената, беха си некакви рачета, не биг мак :))) Ама те си знаят правата за разлика от сибирнячета като теб :)))
151
5
 
6
 
! Отговори
биг мак рак преди 1 година
Да бе, порция. Изплюскала е един леген раци свинкятa, и после скъпо и било...
150
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато бех сервитьор като тийн, бъркал съм сметки, ама 600 еврака за некакви си рачета, орязали са е стабилно американката :))) Тя се оплакала, обаче е заплашили, типичен тъмен балкански манталитет, после ние сме били най-лошите :)))
149
3
 
1
 
! Отговори
Така е преди 1 година
Такава "снимка" ще я скалъпя точно за 5 мин на фотошоп и после ще претендирам, че е истинска. хаха
148
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като познавам манталитета ни , мога спокойно да допусна че това е ФЕЙК новина , само за да уплашат хората с надеждата че ще си останат тук !
147
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Човек се учи докато е жив " - Какви са тези коктейли дето се пият с крачета от раци ?!
146
4
 
0
 
! Отговори
Джендю преди 1 година
До 187Анонимен.И се събуждаш след това от сън, и в ду..Пето ти голям черен ***..??? А устата гори от мъжко млЕко... Бегай за бустер!
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си е зела дзазики и узо.Голям праз..Имала бол пари-платила
144
1
 
9
 
! Отговори
Уеф преди 1 година
Лъжи за Гърция както винагиВ началото на лятото най най екзотични риби и раци в Гърция са 100 евро кг. Агнешко 25 е кгДа иде в германия изгоряла паржолйа. 25е

Спонсорирани публикации