Според зодията: Кои страдат от безсъние?

Те са будни рано сутрин
Обновена: 14 май 2022 11:14 | 14 май 2022 11:14, Теодора Драгоева
4
Според зодията: Кои страдат от безсъние?
IStockphoto

Може ли вашият зодиакален знак да е причина за проблемите ви със съня? Може ли звездите да оказват влияние върху склонността ви да не се наспивате качествено през повечето нощи? Възможно ли е дадените ви от зодиака личностни характеристики да стоят в основата на желанието ви да си лягате твърде късно вечер и/или да не позволявате на ума си да се изключи, след като си легнете?

За някои зодии всички тези въпроси определено получават отговора „да“. Факт е, че астрологичния ви знак може да влияе върху навиците ви за сън!
 
Определени зодии имат черти от характера, които ги правят малко по-будни и не особено поспаливи. А ето и кои са четирите знака, които най-често живеят с по-малко количество сън:
 
1. Овен (21 март-19 април)
 
Овните са пълни с енергия и им е изключително трудно да забавят темпото, да се „изключат“ от събитията и да се отпуснат. Те имат импулсивен, инициативен и амбициозен характер, който винаги ги подтиква да вървят напред. Истинският Овен има поне сто задачи за деня си. Той има толкова много неща за правене и за преживяване, че сънят идва на последно място. Овните често гледат на съня като на изхабено ценно време. Фразата „Ще спя, когато умра“ несъмнено е изречена от човек от зодия Овен.

2. Стрелец (22 ноември-21 декември)
 
Основният проблем на Стрелеца е не, че не обича да спи, а по-скоро че не иска да изпусне купона и за това често се лишава от здравословен сън. Хората от този знак винаги си тръгват последни от всяко едно обществено събитие.
 

Източник: Tialoto.bg
 

4
Още по темата: хороскопбезсъниезодии
Още от Войната в Украйна
Какви уроци научи Северна Корея от войната в Украйна?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абсолютни простотии. Я сега кажете кои зодии обичат сирене и маслини.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Страдам от безсъние няколко дена само когато жена ми откаже.
1
5
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 седмица
Пенсиите :)))

Спонсорирани публикации