Половинката ви липсва? Как го показвате според зодията си

Ракът страда, Овенът проявява ревност
18 юни 2022 14:30, Теодора Драгоева
4
Половинката ви липсва? Как го показвате според зодията си
Снимка: iStock

Всеки човек реагира по свой собствен начин, когато любимия му човек го няма по някаква причина и/или той силно усеща липсата му. Представителите на 12-те зодиакални знака също се различават в това отношение като изживяват и демонстрират липсата на половинката си според своя характер и темперамент, зададен от звездите.

А ето и как различните зодии показват, че партньорът им липсва:

Овен
Овенът започва да се чувства несигурен когато половинката му я няма. Тъй като той е изключително конкурентен по природа, той започва да проявява ревност, защото се притеснява някой друг да не му открадне любимия човек. Това е неговият начин да покаже, че партньорът му липсва.

Телец
Въпреки че Телецът е много отдаден на връзките си, той често е твърде горд и не иска да си признае, че партньорът му липсва. Обикновено той показва, че половинката му липсва като се опитва да остане максимално близо до нея. Ако любимият човек е далеч, Телецът ще търси непрекъснат контакт с него (по телефона или чрез интернет).

Близнаци
Хората от този знак са изключително трудни за разгадаване, тъй като чувствата им са много непоследователни. Един ден те могат честно да ви кажат, че им липсвате, а на следващия ден може да игнорират всичките ви съобщения и обаждания. Трябва да дадете време на човека Близнаци, за да осъзнае, че му липсвате.

Рак
Ракът е много емоционален, така че ако му липсвате, ще му бъде невъзможно да не ви го покаже. Може и на пръв поглед да му е трудно да изрази чувствата си с думи, но ще го покаже чрез действията си. Ракът ще използва всяка възможност, за да види или чуе (по телефона или чрез интернет) любимия човек.

Лъв
Обикновено представителят на този знак се нуждае от вниманието на партньора си непрекъснато. Лъвът показва, че половинката му липсва, като намеква, че не получава достатъчно от нейното внимание. Той може да ви държи сметка защо не отговаряте на съобщенията му или защо не сте му вдигнали телефона. Всъщност вътрешно се чуди дали и той ви липсва.

Дева
Човекът Дева понякога се срамува, а друг път няма достатъчно самочувствие, за да покаже колко много му липсва любимият човек. Девите трудно показват подобни емоции. Ако искате да разберете дали вашата Дева усеща липсата ви, първо трябва да поемете инициативата и да ѝ признаете, че тя също много ви липсва.

За другите шест зодии, четете Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: рактелецдева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Не сме зодии преди 1 година
и нямаме половинки, четвъртинки, осминки и шестнадесетинки.
2
1
 
4
 
! Отговори
Лена без крема преди 1 година
Скрипята Линда коя зодия е? Да не е от тези с рогата, че с Кирчо и праскаме по няколко чифта рога на ден.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирето опипва с нетърпение задничето на Ленчето, а скрипята канадска у дома съска и врещиу дори не ходела в бакалията.

Спонсорирани публикации