Зодиите, които ще направят живота ви кошмар след раздяла

Точно ще си мислите, че най-доброто предстои, а ще се окаже обратното...
20 юни 2022 17:45, Теодора Драгоева
7
Зодиите, които ще направят живота ви кошмар след раздяла
Снимка: iStock

Всяка раздяла боли, но някои хора просто не могат да приемат, че са изоставени. Има няколко зодиакални знака, с които ако скъсате по своя воля, те ще продължат да ви атакуват дълго време след раздялата. Така че, дръжте очите си широко отворени, ако смятате да слагате край на връзката си с човек от следните 5 зодии:

Телец
 
Този човек ще направи всичко възможно да разруши всяка следваща връзка, която се опитвате да изградите с някой друг. Комбинацията от инат и чувство за притежание превръщат Телеца в кошмар в ролята му на бивш партньор. Нали се сещате за онези психотрилъри, в които изоставена бивша жена атакува главния герой с хладно оръжие? Да, така изглежда раздялата с Телец. Той е на принципа - ако той не може да те има, тогава никой няма да те има. Дори този сцнарий да е пресилен, то ако сте скъсали с Телец, забравете някога да можете да си говорите приятелски с него.
 
Близнаци
 
Човекът от този знак ще съсипе имиджа ви в обществото след раздялата ви! В началото скъсването с Близнаците ще изглежда безпроблемно и без твърде много драма. Постепенно обаче ще се появи наяве и „злият близнак“, чието единствено желание ще бъде да си отмъсти и да ви покаже колко много сте сгрешили, че сте го изоставили. В един момент той ще се държат така, сякаш всичко е наред, а на следващата седмица ще разберете, че говори по ваш адрес небивалици, в опит да настрои всички срещу вас.

Кои са другите зодии, които ще превърнат живота ви в ад след раздялата, четете в Tialoto.bg!

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: зодииад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Дебелия преди 1 година
Чакам едни Близнаци да говорят за мен колко добър съм бил в леглото.
5
1
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Чакай млад си още,не се е появил другият!Тогава пак да пишеш ей!Да не вземешда си траеш?!
4
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Ами скорпионя :)))
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Везните са арогантни и манипулативни по принцип! След раздяла на кой му пука, кво си мислят...хахаха
2
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
интересантно!...Моята "половинка" е "Лъв",но тя прави живота ми кошмар БЕЗ да сме разделени..Да ви пкам на "сентенциите" !
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близнаци съм. От 9ти клас, иначе казано 2001ва година сменях гаджетата през седмица. Сега съм женен с 2 деца. Имам прекрасно семейство, кариера. Доста от детските ми забежки са ни семейни приятели. Когато нещата между двама души не се получават, няма място за драми. 10ти клас се влюбих в едно момиче, което днес ни е първа семейна приятелка- омъжена с детенце. Със смях си спомняме миналото. И не, никога не съм казвал лошо за бивше гадже. Та нали ще обидя себе си, че съм намерил нещо в нея?!

Спонсорирани публикации