Полицейска акция и в Стара Загора

Резултатите от нея се очакват по-късно през деня
23 сеп 2022 09:32, Красимир Ангелов
10
Полицейска акция и в Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, махали и квартали се провежда на територията на Областната дирекция на МВР в Стара Загора, съобщиха от регионалния пресцентър на полицията.

В операцията участват сили на областната дирекция на МВР, Жандармерията, Държавно горско стопанство, Областна дирекция по безопасност на храните и Национална агенция по приходите.

Резултати се очакват по-късно днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
ДА преди 1 година
А по селата!?Кога ще има полиция и по селата?Акции,пи ар и това е-по градовете.Я идете малко по селата!
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаете ли, че има смеейства, дето мъжа, жената, трите деца и "бабата", са на помощи с по 3-4 телка, безработица и се водят бездомни .... Ама във Франция, Хооладния и подобни? И знаете ли, че такива семейства си докарват по 5-6000 евро, от седене.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При толкова народ, няма как да не е изтекло предварително и онея да са се подговтвили. Сега ще хванта 5-10 лихваря, няколко човекаа с по 2-3 грама и може би некой, дето е складирал за друг нещо ...
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"полицейско присъствие в уязвими райони, махали и квартали се провежда на територията" - Попитайте уязвимото население, откъде има по 500000 лева за нова къща? И как така, подкараха коли за по 120 000 лева?
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Бойко електората е обречен на глад и липса на кибапчита.
4
2
 
4
 
! Отговори
ПОЗОР МВР преди 1 година
Хванаха шефа на ГДНП(вече бивш) и висш полицай на име Мишо(Михаил) от Перник в гей воайорство със СРС техника - гледат мъжки г.ъзове и не само искат да контролират Гей хора с електроника!
3
2
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
П030Р Е ЖАЛКОТО ТИ "СЪЩЕСТВУВАНЕ" БЕ У P0Д
2
1
 
3
 
! Отговори
Позор МВР преди 1 година
МВР Перник и РУ Бобов дол гледат голи мъже с СРС техника за маструбират, хванаха полицай Георги Мирчев ГДБОП Перник и Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол, будят хора електронно и други "екстри"! Казвам се Мирослав Германов
1
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
А какво ни интересува това нас нормалните гейове :)))