Шкумбата с голям концерт в зала 1 на НДК на 27 октомври

В "Луд за отвързване" са подготвени много изненади
10 окт 2022 10:28, Анисия Иванова
2
Шкумбата с голям концерт в зала 1 на НДК на 27 октомври

На 6 октомври Димитър Туджаров – Шкумбата отпразнува своя рожден ден, но подаръкът, който ще поднесе на всички своите почитатели, ще бъде на 27 октомври с голям концерт в зала 1 на НДК.

"Озаглавили сме с приятели този спектакъл "Луд за отвързване". Има много изненади - Данчо Колев и Теодор Тодоров, мои приятели, правят "Металика", също така звезди от българския фолклор, Орлин Павлов ще дойде. Няма да ми стигне времето да изброя всички. Но това ще го направим с много смях. Аз ще покажа в този спектакъл това, което става сега - в институтите, висшите учебни заведения, лекарските кабинети", разказа Димитър Туджаров – Шкумбата в "България сутрин".

Той си е пожелал за рождения ден това да бъде една трета от живота му. Гостът добави, че си е пожелал също така мир в нас самите.

"Трудно можем да намерим мира в света. Ако говоря за българските политици, искам моят адвокат да бъде тук. Мирът в момента е много крехък. Мира в себе си трябва да го намерим като не бъдем агресивни", изтъкна Шкумбата пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***,не ни е до тебе.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Туджаров,Шкумба,Бъди здрав! Да се сбъднат всичките ти желания! МИР на всички!

Спонсорирани публикации