Телец, Дева... Кои зодии засегна най-много кървавата луна?

Нейното влияние ще се усеща до края на седмицата
13 окт 2022 18:11, Иванка Гъркова
1
Телец, Дева... Кои зодии засегна най-много кървавата луна?
IStockphoto

Кървава луна е онова, което привлече вниманието ни две поредни нощи. На 9 и 10 октомври, освен ярко оцветеното небесно тяло, се случи и пълнолуние в знака Овен. Това накара мнозина да се задействат и осъществят планове, които са отлагали дълго време. Използвайки енергията, която носи това двойно явление, мнозина имат възможността да поработят над мечтите си, които им се струват невъзможни. Други пък могат по-лесно да преминат през труден момент.

Въпросната кървава луна има мощен лечебен потенциал за някои представители на зодиака. Тя съвпада с Хирон в Овен, което затваря негативния цикъл, през който мнозина биват наранявани и разочаровани. Тъй като нейната сила ще се усеща още няколко дни, тя дава възможност на мнозина да се отърват от излишни мисли и чувства. И да обърнат внимание на хората, които имат нужда от тях.
 
Пълнолунието дава сила за растеж и себеусъвършенстване. Според астролозите, ако поемем отговорност и се вгледаме дълбоко в себе си, ще открием решение на много наши проблеми.
 
Кървава луна – кои зодии са най-засегнати от нейната енергия?
 
След края на ретроградния Меркурий и в сезона на представителите на зодия Везни, мнозина ще бързат да свършат всичко онова, което не са успели по една или друга причина. Същевременно ще се стремят към баланс в отношенията. Още няколко дни, поне до края на седмицата, Кървавата луна ще повлияе най-силно на:

Телец
 
Луната попада в знака Овен и хвърля светлина в 12-и дом на Телците. Той е свързан с оттегляне, уединение и изолация, извеждайки наяве необходимостта от отстояване на независимост и подобряване на психичното здраве. Пълнолунието от своя страна дава възможност на представителите на зодията да презаредят батериите и да дадат зелена светлина на своите приоритети. Макар сезонът на Везните да ги направи по-продуктивни, сега е момент да си дадат малко почивка.

Дева
 
Светлината на Луната осветява осмия дом на Девите. Те ще преосмислят начина, по който гледат на другите и това дали удовлетворяват нуждите им. Важно е в следващите дни да не се претоварват и да разберат, че трябва да поставят себе си на първо място. 
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации