Пуловери 2022 - кои са най-актуалните?

За предпочитане е да носите плетива в ярки цветове
5 ное 2022 14:29, Иванка Гъркова
4
Пуловери 2022 - кои са най-актуалните?
IStockphoto

Пуловери и жилетки в ярки цветове са онова, което трябва да имате в гардероба си според новата есенна мода. Те са част от така нареченото допаминово облекло, което се появи в разгара на пандемията. То бе продиктувано от необходимостта да ни забележат след като приключи социалната изолация.

 
Когато плетивата отново са част от ежедневния ни аутфит, е време да се разходим из магазините. И освен с пуловери, жилетки и поло с нюансите на есента, да си изберем нещо по-смело. Защо не в по-ярки тонове?
 
Неутралната естетика бе хит през лято 2022, но тази есен този тренд отстъпва място на по-пъстрите тонове и повече шарки.

Есенна мода – какви са тенденциите при плетивата?
 
Цветни джобчета и отделни парчета, звезди, райета, множество флорални мотиви... Това са само част от нещата, които ще красят много пуловери, жилетки и пухкави топове този сезон. Колкото по-ярки са те, толкова по-добре, за да се набиват на очи. Така дори и да имате панталон и блузка в сиво или черно, ще разнообразите визията си, мятайки едно такова парче отгоре.
 
Jacquemus например избира розовото като свой любим тон за сезона, а Stella McCartney набляга на по-забележителни плетки в по-пъстри тонове. Освен новите дизайни, в които може да забележим усмивки, маргаритки и анимационни герои, някои по-ретро плетива също ще са търсени. Например пуловери и жилетки от по-мъхести материи, някои от които с лек буфан ръкав, дебела яка и шарен флорален принт.
 


 
Може да се каже, че някои модели, които имат за цел да повишат настроението, са вдъхновени от стила през 70-те, когато съчетанието между оранжево и розово бе доста актуално. Разбира се, наред с цветята по пуловери и жилетки, ще видим и така наречената шахматна дъска. Ще има и нещо като рисунки върху плетивата, създадени от материали от различни текстури.

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
Котка преди 1 година
До Анонимен 1 Хайде, колега, по-весело. Есента е най-хубавия сезон за cekc - не ти е студено, не се потиш, не бързаш за никъде...чаша вино и добра жена може да направи ноември любимия ти месец.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-актуалните са втората употреба от гътнали се немски пенсионери.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-актуални са ушитите от баба :P
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам тази сутрин в огледалото и какво да видя,мрачен ден,дървета с окапващи листа и някакъв очилат , четиридесет и пет годишен ,побелял бypcyк, с раздърпан пуловер с поло яка. Тъжна гледка,тъжна история.

Спонсорирани публикации