Акад. Стайков: В шок съм, че внучка ми е убила баба си Виолета

Тя била талантливо дете, участвала във филм на баща си
9 ное 2022 19:12, Нели Христова
102
Акад. Стайков: В шок съм, че внучка ми е убила баба си Виолета
Снимка: Instagram

В шок съм, че внучката ми е обвинена в убийството на баба си Виолета. Аз от много години не поддържах връзка нито с нея, нито с баба й. О, боже, още не съм на себе си от случилото се! Какво да ви кажа - то когато се тръгне по този път, нещастие се случва, мъчно ми е."

Още по темата
Това каза пред "България днес" големият режисьор акад. Людмил Стайков, чиято внучка Ивет Стайкова бе обвинена вчера в убийството на баба си - актрисата Виолета Донева. Възрастната жена бе намерена убита в апартамента си в столичния квартал "Изток" на 22 октомври. Полицията работи по няколко версии, преди да обвини 18-годишната девойка за извършеното престъпление. Ивет Стайкова е единствената дъщеря на единствения син на Виолета Донева и бившия й мъж - Людмил Стайков. Вследствие опиатите, които е взимало, момичето е развило шизофрения и е било настанявано в психиатрия.

Според непотвърдена информация допреди няколко години девойката е била ученичка в столичното 76-о ОУ "Уилям Сароян". Тя е била изключена заради много отсъствия и оттогава не е продължавала образованието си.

Ивет Стайкова е зависима от наркотици през последните 4 г., а седмица преди да бъде обвинена за убийството на баба си - актрисата Виолета Донева, е намушкала приятеля си Виктор с нож в гърба. Това стана ясно в Софийския градски съд в понеделник. Арестуваната и окована с пранги на краката Ивет помоли за домашен арест, за да може да учи като частна ученичка, но магистратите решиха да я задържат под стража.

"Не знам какво стана с това талантливо дете. Участва във филма на сина ми Иво - "Пъзел". Да, имаше бъдеще, но нещата явно са се променили много бързо. Както казах, семейството ми е тъжно, но нищо друго не можем да направим", казва още акад. Стайков.

"Баща й беше вдигнал ръце от нея. Раздялата на майка й и баща й беше отключващ фактор Ивет да се промени. За татко й това също беше труден период", споделят хора, работили с Иво.

От филма "Пъзел", който той прави през 2012 г., Стайков имал откъслечни прояви, макар да бил доста талантлив.

Напоследък бащата на момичето Иво не бил в добри отношения с покойната си майка Виолета, но дъщеря му Ивет често осъмвала при баба си. Възрастната актриса се грижила редовно за внучката си и й давала пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
8
 
! Отговори
Без значение преди 1 година
Чета за дядото Людмил Стайков се отказва от първото си семейство,нямал взимане даване повече от 50 год.Този *** се е отказал от сина си още като е бил малакЗАЩО?Избягал си от всички отговорности,,големи човече,,Отричаш се от син,внучка,това го правят мерзавците.
69
2
 
0
 
! Отговори
ИмахмеТаковаХещастие преди 1 година
Всеки наркотик и тези които са наричани анестетика убиват мозъчни клетки и то за всеки ползовател вторичните ефекти след "събуждането" са различни. Общото е че музъкът по време на инерцията губи огромни количества клетки които метаболизмът не е в състояние да превърне в одпадък и образуваните коксициди остават струпани за дълго време в мозъка, причинявайки му най различни модификации. За сега не е разработена пералня на мозук атакуван от наркотични химикати. Просто се мре по пъта на живота
68
2
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Айде и това поте ще оневинят, както си е обичай в Бгто..
67
5
 
8
 
! Отговори
Шамара преди 1 година
До смехХодил съм за шофьорската книжка за тира ,беше една секси мадама с големи очи ,хипнотизира ме ама пак минах теста де.Иначе боя в първите 7 години е задължителен при възпитанието иначе после стават садо-мадо- емота- нарциси.Бри боя се образува и ганглий .
66
2
 
29
 
! Отговори
Сед бът тру преди 1 година
Защо не са завели детето на психолог още от малка.Оставена е да живее с баба си.Училишния психолог защо не е задвижил нещата.Как така дете наркоман от 4 години с прояви на манякална шизофрения не се лекува ? И тя е жертва донякаде.
65
1
 
17
 
! Отговори
Падаря преди 1 година
Кви наркотици е ползвала от кой е взела последните -да се разпита.Има химии дето ги правят нелегално в заводи за произвотство на отрова за мишки.И всеки път партидата е различна .Има партиди при ,които може да си загубиш разсъдъка.Момиче на 16 години след изпушена подобна химия (наръсена по шума по жаргон е чай ) се събуди с разума на 4 годишна и сега учи всичко на ново.Това е опасна химия.От една цигара филма може да свърши зле.Не екпериментирайте с нови наркотици не сте опитни мишки!
64
2
 
11
 
! Отговори
преди 1 година
Те наркотиците не са за всеки... Някои и от трева отключват шизофрения.. Всеки да си преценя и да не се води по "трендове"...
63
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разглезени софиянчета, с наркотици ще се занимава..
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще иска самоотбрана и ще мине с условна и психиатрия.
61
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Липса на всякакъв морал и етика. Наркотиците и алкохолът са толкова скучни, толкова много други по-естетични, етични и интересни занимания има.
60
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Академика неслучайно е бегал от бабичката. Сички са психични в тая къща..
59
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабичката разведена, баща и майка разведени и такава и щерката и се чудят що така.
58
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги съм си мислела, че Монтерей е кръстен в чест на колумбийската мафия, с която в оня квартал си имаха някаква връзка
57
9
 
19
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Нелито пак удари журналистическото дъно. В слюнката си ще се задави, докато разказва пикантерии за мръсното бельо на едно семейство. Кое истина, кое лъжа, Господ да я прости - това си може. А за такава трагедия по-добре да се мълчи, че не знаем в чия къща утре ще се случи.
56
2
 
5
 
! Отговори
Фин преди 1 година
Ами гледайте филма Пъзел и вие ще се побъркате - има го свободен в ютуб.
55
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за хубавото момиче.Дрогата му е съсипало живота.
54
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички са се изпоразвели, само мъжете са добри.
53
3
 
27
 
! Отговори
До 55 преди 1 година
От марихуана не стават такива неща. Не че е съвсем безобиден наркотик, но трябва доста дълго време да го вземаш в големи количества за да ти "изпържи" мозъка. И то пак няма да е така. Марихуаната действа по друг начин. Не ставаш агресивен а точно обратното. Няма чак такава зависимост и това тотално превъртане което го има при съвременните синтетики дето ги вземат сега. Там наистина е страшно. Сега има наркотици които като ги вземеш 5 пъти и си готов. Заминал. Няма оправяне.
52
3
 
37
 
! Отговори
От опит преди 1 година
...ще ви кажа: в повечето случаи посягането към наркотици е НЕОСЪЗНАТ ВИК ЗА ПОМОЩ! ЯВНО НЕЧУТ ОТ НИКОЙ.
51
10
 
14
 
! Отговори
бай Стамат преди 1 година
това няма нищо общо с евроатлантическите ценности, а по скоро с усещането на младите поколения за привилегировано положение, че целият свят е в краката им. с други думи от разглезени деца с добър стандарт. и така следва поредицата забавление, наркотици, провали, психични разстройства и трагедии като финал. и по соца беше същото, само че ги изолираха и тихомълком ги покриваха, без раята да разбере.

Спонсорирани публикации