Акад. Стайков: В шок съм, че внучка ми е убила баба си Виолета

Тя била талантливо дете, участвала във филм на баща си
9 ное 2022 19:12, Нели Христова
102
Акад. Стайков: В шок съм, че внучка ми е убила баба си Виолета
Снимка: Instagram

В шок съм, че внучката ми е обвинена в убийството на баба си Виолета. Аз от много години не поддържах връзка нито с нея, нито с баба й. О, боже, още не съм на себе си от случилото се! Какво да ви кажа - то когато се тръгне по този път, нещастие се случва, мъчно ми е."

Още по темата
Това каза пред "България днес" големият режисьор акад. Людмил Стайков, чиято внучка Ивет Стайкова бе обвинена вчера в убийството на баба си - актрисата Виолета Донева. Възрастната жена бе намерена убита в апартамента си в столичния квартал "Изток" на 22 октомври. Полицията работи по няколко версии, преди да обвини 18-годишната девойка за извършеното престъпление. Ивет Стайкова е единствената дъщеря на единствения син на Виолета Донева и бившия й мъж - Людмил Стайков. Вследствие опиатите, които е взимало, момичето е развило шизофрения и е било настанявано в психиатрия.

Според непотвърдена информация допреди няколко години девойката е била ученичка в столичното 76-о ОУ "Уилям Сароян". Тя е била изключена заради много отсъствия и оттогава не е продължавала образованието си.

Ивет Стайкова е зависима от наркотици през последните 4 г., а седмица преди да бъде обвинена за убийството на баба си - актрисата Виолета Донева, е намушкала приятеля си Виктор с нож в гърба. Това стана ясно в Софийския градски съд в понеделник. Арестуваната и окована с пранги на краката Ивет помоли за домашен арест, за да може да учи като частна ученичка, но магистратите решиха да я задържат под стража.

"Не знам какво стана с това талантливо дете. Участва във филма на сина ми Иво - "Пъзел". Да, имаше бъдеще, но нещата явно са се променили много бързо. Както казах, семейството ми е тъжно, но нищо друго не можем да направим", казва още акад. Стайков.

"Баща й беше вдигнал ръце от нея. Раздялата на майка й и баща й беше отключващ фактор Ивет да се промени. За татко й това също беше труден период", споделят хора, работили с Иво.

От филма "Пъзел", който той прави през 2012 г., Стайков имал откъслечни прояви, макар да бил доста талантлив.

Напоследък бащата на момичето Иво не бил в добри отношения с покойната си майка Виолета, но дъщеря му Ивет често осъмвала при баба си. Възрастната актриса се грижила редовно за внучката си и й давала пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
22
 
! Отговори
Не знам преди 1 година
Защо не казват коя е МАЙКА Й! ТЯ МАЙКА ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ?:(:( ЖАЛКО ЗА ПОГУБЕНАТА ДУША!
49
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дядо ми, селски човек бог да го прости, едно време казваше: Депресирани ли? Наркотици ли? Защото няма мотика за тях. Я да дойдат да прекопаят един декар царевица да ги видя дали ще са депресирани? И беше прав - хората едно време са бачкали по цял ден и са нямали време за глупости. Сега безделие - как да сме топ купонджии и много яки - селфи на влака отгоре, хапченца, дрогички, Тик-ток щуротии... И ще чакаш от това поколение да излезе нещо читаво, което да оправи държаватта...
48
1
 
33
 
! Отговори
Препатил преди 1 година
Не са опиати, а стимулатори - амфетамини и кока. Започна се с марихуаната. Тя също води до психични разстройства - особено у деца и момичета с малко килограми. Чуват гласове, виждат страшни неща...Има лечение, но трудно. Пазете децата си С ЛЮБОВ!
47
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само че имаше наркотици през соца ами дори държавата НРБ беше основен организатор на нарко трафика с посока западна Европа. Нямате си идея какви далавери ставаха зад фасадата на соца. Имаше там едни врътки със нашите търговски дружества зад граница. Какво мислите че са карали нашите тирове като ходеха до Ирак? Да не мислите че са прекарвали лютеница? Не. Та там в Ирак става размяната на товарите. Там е втората товарна точка за хероина от Афганистан. Имаше вербувани хора, за всичко.
46
4
 
26
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Липсата на ЛЮБОВ ОТ ДЯДОТО, НЕГОВОТО БЕЗРАЗЛИЧИЕ - " АЗ ОТДАВНА НЕ СЪМ СЕ ЧУВАЛ С НЕЯ И С БАБА Й" Е ПОТРЕСАВАЩО ЗЛОВЕЩО! ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ АМИ ЗАЩО ТАКА СТАНАЛО? А УГАЖДАНЕТО НЕ Е ЛЮБОВ.
45
0
 
23
 
! Отговори
Истината преди 1 година
И друго - случайно или не вие си отговорете, но борба с нартотиците в България, пък и в Европа, НЕ СЕ води. Чат-пат хванат нещо, обикновено заловят някое дилърче и го натискат да пропее, за да се изясни генерално картинката кой стои отзад, но само за информация. Действия не се предприемат. Нещо страшно е. Имайте предвид, че с тези гаражни хапове може да изпържат мозъка на децата буквално за няколко пъти без да се усетите! Страшно много млади има с психични проблеми и много от тях са заради дрога
44
0
 
19
 
! Отговори
истината преди 1 година
И много, много младежи правят така. Проблемът е обаче друго - че това са някакви гаражни амфетки, дето не се знае какво има вътре и често се случва - просто след някой месец са ти изпържили мозъка - просто развиваш някакво психично разстройство. И така - модерните ни деца, вместо да се напиват, както правихме ние, сега се друсат с амфетки. Което е в пъти, десетки пъти по-опасно. Защото на младини айде ясно е - много от нас сме се напивали и правили щуротии. На такива години се случва. Но дрогане
43
2
 
15
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Наркотици имаше и социализма, но тогава не бяха толкова достъпни. Преди 20 години като бях студент, примерно отиваш на дискотека, бутилка уиска 20 лева и за 20-30 лева на вечер се правиш мармалад от пиене. Сега обаче отиди в дискотека - бутилката ти е 150 кинта. За да се напиеш яко на дискотека поне едно 150 кинта ти отиват. Нооо... разни батковци продават чудати хапченца за 20-тина-30 лева едното, взимаш го и вътре може и на 1 голямо да стоиш - готов си цъфнал за 50-тина лева. И така става
42
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Магурата имаше всичко но скришно Също и на Виетнамските общежития цигари уиски марихуана жени и пр.А само партийни величия ползваха качествена кока дипломатите я вкарваха както и бижута и още нещо Имаше център за лечение на наркоманията в Суходол и Мало Бучино Софийски, Тъй че много неща не знаете Защото имаше Информацонно затъмнение. ПРЕСТЪПНОСТТА по онова време се криеше само от квартала или селото разбираха за техен комшия къде е и какво е извършил. СЕГА Е ИНФОТО е Непрестанно и Навсякъде
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До соцаНяма добри и лоши наркотици! През соця нямаше много повече и по-лоши наркотици!
40
12
 
16
 
! Отговори
соца преди 1 година
през соца имаше много повече и по лоши наркотици от сега, няколко мои съученици измряха от лош хероин, отчетоха ги после че починали от някакви болести понеже офицялно се видеше че няма наркотици в народната республика, тва е
39
12
 
17
 
! Отговори
До 33 преди 1 година
Как да ги помнят като не са били родени тогава? Не е вярно че през социализма не е имало наркотици. Имаше си. Това че вие не сте знаели е друг въпрос. То зависи в каква компания попадне човек на млади години. През социализма имаше страшно много наркомани. Основно се друсаха с лекарства на базата на морфина. Аптекарите бяха дилъри и продаваха на черно. По бедните дишаха лепила. Имаше и канабис. И по силен хашиш. Богатите деца партийните величия се друсаха вносен хероин и по рядко кокаин.
38
4
 
30
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 1 година
Решението е много просто, и в дългосрочен план ще отнеме по-малко човешки животи от колкото без бего.1. Смъртно наказание за распространение на наркотици независимо от броя на дозите.2. Премахване на всички казина.
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кажете какви наркотици е вземала! Младите да знаят.
36
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изповядваните "ценности" на кoмyнизъма дотам водят.
35
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам какви са тия селски драми, ама някаква сапунена опера за едно убийство е повече от смешна тема. Нека се убиват аутсайдерите- от хиляди години е така и ще бъде така.
34
4
 
32
 
! Отговори
жалко преди 1 година
Всички са винони,че не са помогнали на детето.Барабар с другаря Стайков
33
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алкохола и Дрогата не прощават това е Новото поколение от 90 та насам. И по време на комунизма имаше наркомани но само на партийни величия лекуваха ги на Суходол и Мало Бучино имаше център
32
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изповядваните "ценности" на евроатлантизма дотам водят.
31
10
 
19
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
На 14 почнала да се друса.Интересно кога е почнала да се думка в ***?Какво ли остава да видим?Забавен факт е,че се дрогират предимно деца на заможни родители,които и те се дрогират почти без изключения.