Поредна гонка с кола с мигранти на магистрала "Тракия" на изхода на София

Автомобилът е с полска регистрация
Обновена: 23 ное 2022 08:59 | 23 ное 2022 08:58, Камелия Цветанова
49
Поредна гонка с кола с мигранти на магистрала "Тракия" на изхода на София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицията преследва кола с полска регистрация по АМ "Тракия".

Колата е отказала да се подчини на полицейски патрул на магистралата. От МВР споделиха неофициално пред БНР, че предполагат, че в колата пътуват нелегални мигранти.

Още по темата


В района на "Църна маца" в преследването се е включил втори полицейски автомобил.

По последна неофициална информация, водачът е успял да избяга на полицията и в момента от МВР издирват колата в районите около АМ "Тракия".

На входа на София откъм бул. "Цариградско шосе" има засилено полицейско присъствие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: полициягонкамигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това с Бежанците е схема на Лойко и Ефдуган.Схема за нови избори.
16
3
 
6
 
! Отговори
Хей примати преди 1 година
Защо МВР се превърна в ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, колят и бесят по заповед на лицето Иван Гешев !?
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ни Гешев,ни друг ви е виновен...който и да е на власт ще е същото,а и може по-зле да е.Европа е нападната от тези.Вкарват ги,за да може после да правят война тук и да унищожат Европа от вътре.Не разединявайте полицайчетата...може и никой да не ги е пуснал,а да са прескочили оградата.Те скоро и тунели ще копат само и само да минат.
14
0
 
10
 
! Отговори
Дзивко преди 1 година
Как пък с тоя огромен бюджет, МВР не купи шипове, за спиране на колите, или два три хеликоптера да ги следи от въздуха, плюс повече обучение на редовите ченгета, стига харчили пари за бюрокрация, от цялото МВР я има 30%от да са на улицата и по границата, всичко е на бюро
13
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Българската т.е. тиквената ни полиция няма хал-хабер какво,кога и как трябва да свърши нещо което да има качествен резултат ! ГЕРБ назначи полиция,жандармерия и КАТ които да бранят техните мафиотски структури и днес яростно брани кадрите си които ще им осигурят стотици хиляди"качествени"хартийки на изборите ! България е на върхът на корупцията изпреварихме чувствително Сомалия и Сиера Леоне ! Този засилен нелегален трафик е дело на ГЕРБ,за да"клати"държавата преди избори и да създава напрежение.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми жал за чингойняците. Кога ще щавят, празници идват,кредита не чака, гледайте каква скъпотия е. Разсипаха я тая държава, няма кеш, няма кинти на ветрило,а в Бургаско колегите им си купуват имот на всеки десет дни.
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицаите да стрелят по гумите на колата. Станахме като в екшън филм.
10
1
 
18
 
! Отговори
София преди 1 година
Държавата с всеки изминал ден все повече и повече заприличва на разграден двор. А по-лошото е, че управляващите в 90-95% от текущите избрани очевидно не виждат нищо лошо в това и вместо да направят нещо по въпроса, както би диктувал здравият разум, стоят и бездействат.
9
1
 
12
 
! Отговори
Joko преди 1 година
В България действаща полиция няма ! Това са едни лоени топки, които се срамуват и да си носят шапките по веме на служба.... Да не могат да спрат една кола ??!?!?!? Ба си падението !!!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 48 часа може всичко да наред в държавата,с тези технологии.Нямат интерес,защото от редовия полицай,до депутатите,всички лапат по веригата.Когато парите с приоритет ,а не съзнанието,така се получава .
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва незабавно оставка на Ушатото бездарно Правителство и особено на Ушев всеки ден издънки ако така работихте на частно досега шефа да ви беше пратил на маината ви .Трябва незабавна Реформа в мвр там е хаос тотален
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който е лапал пари да ги пуска,дано се задави.Направихте ни държавата ,като Америка .Алчни дирници.Всички римляни с книжки,са впрегнати в тази дейност.
5
5
 
19
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Важното е че има банани и талетна хартия
4
4
 
15
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Кой назначи това Божество Иван Гешев който буквално коли и беси та ни върнаха 2500 години назад във времето!? Кой опозори България бе първобитни фуражки ?
3
9
 
3
 
! Отговори
Бойко Рашков преди 1 година
Ако не бях аз да ви направя дивия запад. Живота ви щеше да е скучен. Хубав ден. Оставям ви да разглеждам имоти да си взема че почти нямам.
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам да започна да чета заглавия: Поредна стрелба по кола с мигранти. Какви са тези гонки? Да не сте в детската градина - първо гонка, после криеница!
1
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е Защото ченгетата на Борисоф години наред са обучавани как да набият демонстранти.Беззащитни студенти.Сега пролича подготовката им .Логистиката им.Техническото ниво....0

Спонсорирани публикации