Хороскоп 2023 - какво предстои за всеки знак от зодиака?

Вижте подробната астрологична прогноза на Петя Георгиева
4 яну 2023 20:29, Иванка Гъркова
2
Хороскоп 2023 - какво предстои за всеки знак от зодиака?
IStockphoto

Годишен хороскоп 2023 показва какво да очаква всеки от нас в следващите месеци. След като си отпочинахме малко, е време да се пренастроим отново на работна вълна и да разберем какво ни предстои през новата година според знака, под който сме родени.

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Специалистите в тази сфера виждат тези аспекти и ги анализират. Ето какво показва прогнозата на астролога Петя Георгиева за 2023 г.

Овен
 
Не се отказвайте от започнатото. Първоначално леко намалете темпото. Преди да се ориентирате към нещо ново, проучете възможностите и чак тогава действайте.
 
Ще разполагате с достатъчно удобни варианти за изява, стига да разпределите правилно приоритетите и да не разпилявате силите си в дреболии, които само ще ви връщат назад. Дефинирайте целите си за колкото искате дълъг период, дори няколко години, но разпределете оптимално етапите на изпълнението им.
 
Според вашия годишен хороскоп, е добре да обмисляте разумно скъпите и дългосрочни инвестиции. Съществуват предпоставки за сериозни загуби. Подходящи сфери за такива вложения са недвижимите имоти и образованието.
 
Особено що се отнася до образованието, срокът на изкупуване на вложенията ви ще е по-кратък, отколкото сте предвидили, съветва Петя Георгиева и допълва, че е добре да стабилизирате позициите и авторитета си.
 
Телец
 
Успехите ще се дължат на положените от вас усилия. Те ще са впечатляващи, но е във ваш интерес да не говорите за тях. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-малко врагове и конкуренти ще се налага да отстранявате от пътя си. Постиженията ви във всички сфери ще са или свързани помежду си, или следствие едно от друго. Например професионалният напредък ще създаде допълнителни условия за активизиране на публичните ви изяви, сочи хороскоп 2023.
 
Високите приходи ще дойдат предимно от новите проекти или от промяна на професионалния ви статус при това подчертано в първата половина на годината. В този период не е изключено и разходите ви да се повишат във връзка с подобряване на жилищните условия или увеличаване броя на членовете от семейството.
 
Астрологът посочва, че вие принципно сте традиционалисти и домошари, но през 2023-а ще разполагате с възможности за пътешествия, при това с подходяща компания и ще е повече от неразумно, ако не се възползвате от тях.
 
Близнаци
 
Контактите ще са твърде интензивни през първите няколко месеца на годината. Интересното е, че ще са предимно на международно ниво, ще са свързани с чести пътувания и може да се окажат убедителна причина за усвояване на нов или на още един чужд език, ако вече си служите с един. С течение на времето инерцията на Близнаците ще започне да намалява и през втората половина на годината бизнесът и професионалните ангажименти ще отстъпят място на семейството и развлеченията.
 
Петя Георгиева разкрива, че нерядко ще попадате в сложни ситуации и основното условие да се справите с тях, е да запазите присъствие на духа. Следвайте максимата, че емоциите са лош съветник.

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (1 част)

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (2 част)

Китайски хороскоп – какво да очакваме от годината на Водния заек?

Рак
 
Вашият годишен хороскоп 2023 показва, че ви трябва малко повече смелост и доза инициатива. С тях бихте могли да превърнете хобито си в източник на приходи. От вас зависи да развиете собствен бизнес, правейки нещо, което ви харесва и то още през първата половина на годината. До края на юни финансовото ви положение ще е сравнително стабилно, пише Петя Георгиева. След това ще има периоди на спадове и възходи и ако се научите да приемате неуспехите като нещо естествено, ще се справите със затрудненията.
 
Според астрологичната прогноза, ще се увеличи броят на новите семейства, в които участват представители на вашия знак или на тези, които ще станат родители. Ако обаче семейният ви живот преминава през кризисен етап, не бързайте да се разделяте и развеждате. Съвсем скоро ще установите, че решението ви е било прибързано, погрешно и напълно излишно, съветва астрологът.

Още от годишния хороскоп и други астрологични материали ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Що бе? Чети и се забавлявай :) На мен ми казват, че може да се преместя в друга държава :) Ха дано! Иначе миналата година ми предсказаха, че ще пътувам много,. И вярно разсипах се от пътуване. Имам 20 полета разпределени в 2 месеца. Лудост. Ама беше забавно. Дано и тази година пак така се разходя по света!
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни глупости.