Мода 2023 - на какви рокли да заложите тази година?

Ето няколко модела, които да имате в гардероба си
15 яну 2023 20:00, Иванка Гъркова
1
Мода 2023 - на какви рокли да заложите тази година?
IStockphoto

Роклите са перфектната дреха за по-специални поводи. Независимо дали имате среща в офиса, показа за коктейл или рожден ден, с тях ще изглеждате по-забележими. 

Макар някои да смятат че носенето на рокли е за повече официални поводи, трябва да отбележим, че това не е така. Дори може да зарежете дънките или удобните панталони и сложите спортна рокля, която да комбинирате с чифт маратонки. При това слагате само едно парче върху себе си и сте готови за излизане, а съчетаването на обувки, аксесоари и бижута, например, е много лесно. 
 
Ако искате да си купите нова рокля, но се колебаете, ето няколко модела, от които да изберете вашия: 
 
Слип 
 
Тези рокли приличат много на бельото, които много дами носят. Те се отличават с тънки презрамки и по-широк силует от ефирна материя, които се плъзга по кожата, придавайки страхотен външен вид. От класически сатенени, до по-семпли или дантелени, тези модели могат да се носят целогодишно. И тук наслояването е от ключово значение. 
 
През по-студените месеци можете да комбинирате слип рокля с фино плетиво, сако или дори ежедневен суичър. Навлизайки в пролетта,  я съчетайте с тениски или боди с дълги ръкави отдолу. А за лятото е лесно - тя е най-удобна за този сезон. 
 

Рокля върху панталон – Кейти Холмс върна на фокус позабравена тенденция

Зелената рокля на Кейт Мидълтън се превърна в меме

Рокля пуловер: Хит номер едно за зимата

Прилепнала рокля
 
Нея веднага свързваме с любимия на мнозина стил Y2K. Тази рокля се различава от слип варианта по това, че няма презрамки. Ала за сметка на първите, са по-прилепнали по тялото, показващи всяка една извивка.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари