Убитата жена, намерена в багажник в кола, се страхувала за живота си

Оставила е бележка с име на човек, който да бъде търсен, ако се случи нещо с нея
106
Убитата жена, намерена в багажник в  кола, се страхувала за живота си
Снимка: БГНЕС

Убитата жена, намерена в багажник на кола в София, е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка, в която пише, че ако се случи нещо с нея, трябва да се търси определен човек.

Още по темата

Последно е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

Вижда се още как шофира с висока скорост до конкретна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето РПУ-София, съобщи bTV като се позова на свои източници.

Заподозреният е задържан. По непотвърдена информация именно неговото име е било във въпросната бележка.

Мъжът е задържан на метростанция "Ломско шосе". Там полицията го спира за проверка. В този момент той е с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за военна.

Задържаният мъж е бил спокоен през цялото време, научи bTV. Пред разследващите е казал, че не знае нищо по случая. По непотвърдена информация военната също е казала, че не знае нищо и че въпросният мъж просто я возил.
Намерена е и колата на убитата, с която тя се е возила последно. Там са открити портмонето ѝ, документите и бели маратонки, с които е била обута за последно. Не е ясно дали са същите, или просто е имала няколко чифта.

По непотвърдена информация на bTV тялото на жената е открита в трета кола - нито в нейната, нито в тази на заподозрения. Било е в багажника, като той е бил с полиуретанова пяна. Автомобилът с тялото е откаран в автосервиз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
6
 
0
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Да бе мирно седяло. не би чудо видяло! Ако си беше седяла кротко, ама тя сигурно го е правила див и щастлив. Никой не тръгва да убива без нищо.
83
5
 
1
 
! Отговори
777 преди 1 година
Сигурно е някаква магьосница! Качва се в колата си и изчезва! И работи В мобилен оператор като пренос на данни!
82
1
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Нищо не знаела просто се возела, а ? И нашите умници милиционерчета са се вързали и са я пуснали ахахахаха звучи, като виц
81
2
 
3
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
Явно е тръгнала със слаб клошар и тоя импотентния мутрак се ядосал
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименАБСОЛЮТНО ВЯРНО~!И НЕ САМО. ЦЕЛТА НА РОБОТИЗИРАНЕТО НА ЧОВЕКА ИНТЕРНЕТ,защото преди него хората четяха играеха имаше живот отвореност забава.Сега и смърт но не физическа а духовна. Най голямото страдание. Айнщан е казал че ще дойде време в което машините ще управляват хората.Целта. ОТДАЛЕЧАВАНЕ НА ЧОВЕКА ТО БОГА. НЯМА ДА УСПЕЯТ. ТОЙ Е ТВОРЕЦА БАЩАТА НА ДУШИТЕ
79
2
 
8
 
! Отговори
Джо преди 1 година
В републиката на мазохизъма България най-големия престъпник и крадец Гешев е назначен за главен прокурор! Абсурд 100%! Всичко държавно в България е прогнило и смърди!
78
5
 
3
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Ами и "актрисата" Дияна тръгна да отмъщава на Вергов след 5 години. С нашата неадекватна полиция могат да вкарат невинните в затвора и да изкарат убийците за "добро поведение" зад решетките. Болгарестан е страна на абсурдите!
77
4
 
7
 
! Отговори
Спасов преди 1 година
Какви други доказателства искате за това че МВР и прокуратурата не вършат работа за 5 стотинки? Утре убитите може да сте вие! И убиеца ще си плати и ще го пуснат след 2 години за да убива отново.
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 78. Не бих казал, че само българинът има проблеми с психичното здраве. Разгледай някои канали в Ютуб като Explore with us, True Crimes daily, ще ти излязат и много предложения от дневни криминални новини от САЩ.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Разбрахте ли нещо? 72 Аааа разбрахме че КИмелията минава вече *** по УстроУмие !
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
?"Там са открити портмонето ѝ, документите и бели маратонки, с които е била обута за последно. Не е ясно дали са същите, или просто е имала няколко чифта."?????Госпожа Мисиркова ако може да го преведе!
73
1
 
2
 
! Отговори
до неандертал преди 1 година
и за *** няма да те вземат
72
9
 
1
 
! Отговори
Дон Микеле преди 1 година
Има инструкции в нета как да се отървете от тялото...четете бе хора...!!!
71
4
 
3
 
! Отговори
неандертал преди 1 година
аве няма да приемам аз конвенции за насилие щот искат да ме напраят жендър
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 78: Как койще въдвори ред? GREVIO естествено! Това че си убил баща си за тях не е проблем и не ги интересува. Проблем е само ако си убил жена си. Това е равноправие.
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИК, ИК, ИК, ИК, ИК, ИК, ИК,................................
68
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това направиха мобифоните от хората - психопати.То не се живее вече с тях, непрекъснат стрес, контрол и повече ангажименти отколкото мозъка на човек може да обработи.Важното обаче е да сме роби на нещо.
67
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българинът е най-зле с психичното си здраве. Не разбра, че никой не му принадлежи и че, никой не му е длъжен с нищо в личните взаимоотношения. А правила и закони няма- пияни, дрогирани карат коли, *** напада жени,този убива жена си, баща си, приятел, бебе е в болница за лечение, получава счупено краче. Крими рубриката да ти изправи косите като четеш. Абе *** ли сме, ***, диваци или психопати. Кой ще въведе малко ред и справедливост в обществото ни ?
66
0
 
5
 
! Отговори
Едно е ясно преди 1 година
След като парите й са налице в нейния автомобил, значи не е убита с цел грабеж.
65
3
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 69 преди 1 година
Не знаем подробности за разказания от теб случай, но има много подобни истории, макар и да не завършват със самоубийство.Вариантите са два. Или някой негодник/негодница/ се възползва от нечия любов, създава впечатление, че отношенията им са сериозни и после изведнъж си бие камшика, защото е намерил/а/ нещо по-изгодно.Или пък някой наивен човек само след една целувка или една любовна нощ си въобразява, че има сериозна връзка, а другият съвсем не мисли така. Жалко за онези, които се самозалъгват

Спонсорирани публикации