Полицай е заснел НЛО в Лас Вегас?

Притеснени граждани твърдят, че "нечовеци" са били в двора им
9 юни 2023 10:39, Нели Христова
57
Полицай е заснел НЛО в Лас Вегас?
Снимка: Pixabay/MartinStr

Кадри от полицейска бодикамера заснеха предполагаемо НЛО в Лас Вегас, след като жителите съобщиха, че са видели "10-футови извънземни с големи блестящи очи".

Камерата на полицай от Вегас заснема обекта около 23:50 ч. на 30 април, след като местен жител съобщава, че е видял  нещо "100 процента нечовешко" в имота си, съобщи местният телевизионен канал 8 News Now.

Кадрите показват ярко синя топка от светлина, прелитаща през тъмното небе с висока скорост.

Приблизително 39 минути след първото обаждане друг жител се свърза с 911, казвайки, че има две неизвестни лица в задния му двор, след като видял обект да пада от небето.

"Има нещо като 8-футов човек до него, а другият има големи очи и ни гледа",  казва собственикът на къщата на полицията в аудио, получено от телевизионния канал.

"В задния ми двор. Кълна се в Бога, това не е шега. Ужасени сме", твърди обаждащият се. "Те са много големи. Нещо като 8 фута, 9 фута, 10 фута. Приличат ни на извънземни. Големи очи. Имат големи очи. Не мога да го обясня. И голяма уста. Те са с блестящи очи и не са хора. Те 100 процента не са хора", каза той.

Отговорилите служители изразиха тревогата си от странните събития.

"Толкова съм нервен в момента", се чува как един полицай казва на партньора си. "Стомахът ми е свит на топка, братле – видях падаща звезда, а сега тези хора казват, че в задния им двор има извънземни."

"Не вярвах в тези неща, но това, което видях, ме накара да повярвам", казва един от свидетелите на полицията.

Районът на предполагаемото наблюдение е претърсен и свидетелите са разпитани, но не е открита нова информация. Оттогава LVPD затвори случая, съобщи 8 News Now.

Този инцидент се случва след като бивш офицер от разузнаването, превърнал се в разобличител, наскоро заяви, че САЩ разполагат с множество части и оборудване от НЛО с "нечовешки произход", които са се разбили на земята.

Дейвид Чарлз Груш каза, че САЩ и други нации участват в свръхсекретни операции, които се опитват да "реверсират" частите за създаване на оръжия.

Груш също така твърди, че информацията е била незаконно прикривана от Конгреса, тъй като правителството се е опитало да скрие находките, които участват в "80-годишна надпревара във въоръжаването", за да се възползват от технологията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 8. Един фут е около 30 см. Значи съществата са били около 2,40 - 3 метра високи според описанието. По принцип при превод на мерни единици е хубаво да се превежда в разбираемата за целевия език мерна единица (см / м за България) и например може да се сложи в скоби и бележка под линия оригиналът.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
След ковид и Украйна, най-накрая дойде техния ред.
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Със сигурност са ТЕ. Онзи ден някой беше напил кpaвата ми с мастика. Това не е дело на естествен или изкуствен интелект, а на свръхинтелект неподвластен на нормалните земни разбирания.
49
0
 
2
 
! Отговори
МОЖЕБИ СА ТЕ???????? преди 10 месеца
? ? ?! ? ! ?! !? !?
48
0
 
1
 
! Отговори
Deep Zone преди 10 месеца
"Shipping back pieces to hangar, to slowly put it together,to find new weapon technology and maybe answer how to live forever":)
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Проверихте ли щателно НЛО-то за надписи на кирилица.
46
0
 
10
 
! Отговори
Георги преди 10 месеца
Видеото е от 1ви Май, само преди 40 дни.........Вече сигурно са ни превзели иноземците докато стигне новината до нас - Ц Ц Ц 40дни разлика. Бляк!
45
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вече сме в ерата на HD камери и кво ли не, обаче извънземни и НЛО задължително се снимат с няква стара нокия от 2000-те
44
1
 
5
 
! Отговори
Последните времена преди 10 месеца
Демони - паднали ангели
43
0
 
15
 
! Отговори
Пич преди 10 месеца
Тия са засекли роми от гр. Левски в двора им.
42
1
 
9
 
! Отговори
Шегобиец преди 10 месеца
Рептилите са дошли да помогнат на своите роднини, че изпускат властта над планетата :)
41
1
 
12
 
! Отговори
Люк Скаймокър преди 10 месеца
Нищо подобно, Митьо Очите и Ахмед Доган си джиткат летящата чиния на Доган, и понеже се наливат с много бира, слизат да изтoчват бойлера по хорските дворове!
40
0
 
6
 
! Отговори
Люси мамбата преди 10 месеца
Зелени зелени ама колко им са големи? За мамбите питам
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До до 25 - Ок. И какво от това? Просот означава, че има далеч овече работна ръка, далеч по-нисък сатднарт и далеч по-малка нужда от гормни средства за социални програми.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"В задния ми двор.:D:D:D ХАХАХАХА
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Новината е леко стара, защото клипът се върти от няколко дни в интернет. По спомен говорят за "високо 8 фута зелено същество" излязло от НЛО. Чудно ми е колко дни ще отнеме да се пусне тук новината, че днес официално привикват Тръмп за секретните документи, които са намерени при него, и реакцията на републиканците, че за корупция няма пипнат един човек, не се разследва защо инстаграм промотира педофилско съдържание(скандал от вчера), но за първи път в историята се арестува кандидат за президент
36
1
 
5
 
! Отговори
Неконспиративна преди 10 месеца
Мъск и Безос печелят разбира се. Същото се случваше и преди десетилетия, когато имаше космическа надпревара, това не е конспиративна теория. Тогава пак много се говореше за извънземни за да може правителството на САЩ да каже, вижте, трябва да отделяме много пари за космически изследвания. И тогава имаше гладуващи в САЩ и сега има, разликата е в основните играчи, които движат тия настроения. Преди беше правителството, сега са няколко човека с 1 трилион парици в джоба, които са алчни за още.
35
2
 
9
 
! Отговори
Бай Чеп преди 10 месеца
Снимката обяснява всичко. След като излезеш от бара и тръгнеш към дома, старателно измервайки ширината на улицата на зиг-заг, към теб с бясна скорост се задава стълб светещ ярко. Стълбът се блъска в теб здраво и виждаш ярка светлина (в повечето случаи наподобяваща на кръжащи около главата ти звезди). Когато заслепяването и болката попреминат, вдигаш глава и виждаш летяща чиния.
34
3
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 10 месеца
- Да, да и извънземните държали в ръце свитъци от Тората, говорели на иврит, и викали: - Слава на Израел!
33
0
 
2
 
! Отговори
Неконспиративна преди 10 месеца
Зад тези глупости вече не стои правителството на САЩ. Теориите за извънземни са завъртяни щото Мъск, Безос и още няколко милиардера плащат. А защо го правят?! Отговора е много ***, космическите бизнеси на Мъск и Безос не са пазарни, за да се движат трябват пари от правителството и затова сега се създават филми, предавания, НПО-та, слухове и т.н. за да се отвлича вниманието на обществото, което ще спомогне за наливането на държавна пара в космически изследвания. Кой печели от това?!

Спонсорирани публикации