Зендая и Бионсе на първия ред на ревю на Louis Vuitton

На него имаше още много други известни лица
23 юни 2023 04:50, Дарена Найденова
3
Зендая и Бионсе на първия ред на ревю на Louis Vuitton
БГНЕС

Ето на това му викаме звезден блясък.

41-годишната Бионсе беше сред част от бляскавата публика на дефилето за мъжка мода на Louis Vuitton в Париж заедно със съпруга си Джей Зи. До тях се беше настанила и Зендая, която има тясна връзка със семейството не само извън, но и пред камера. Актрисата от „Еуфория“ участва във видеото към песента Freedom на Бионсе, а сега двете седяха рамо до рамо на първия ред.
 
След като стана ясно, че две от най-известните дами от шоубизнеса ще бъдат на едно и също място, фотографите заеха стратегическа позиция, за да могат да се сдобият с най-добрия кадър. И чакането си заслужаваше.
 
26-годишната Зендая не се поколеба да изостави разговор, за да обърне внимание на Бионсе, с която се прегърнаха и позираха заедно за снимка. Видео от размяната на любезности беше споделено в социалните мрежи и веднага предизвика еуфория и надежди за обща песен между дамите. Засега обаче приятелството вероятно ще си остане извън професионалния спектър, за което ние по никакъв начин не се оплакваме.
 
Освен че осигуриха на фотографите снимки и видеа за милиони долари, Бионсе и Зендая носеха прекрасни тоалети в чест на дефилето. 41-годишната изпълнителка, която си взима кратка почивка от разпродаденото си турне Renaissance, което в момента обикаля Европа, носеше бляскав златен костюм на Louis Vuitton. Тоалетът бе комбиниран с черна малка чанта със златна верижка и огромни слънчеви очила, като всичко беше дело на известната френска марка.
 

Само няколко дни, след като Риана показа бременното си коремче в официална реклама на Louis Vuitton, тя се появи в деним гащеризон с подходящ топ и шапка. Изпълнителката се координира чудесно с приятеля си A$AP Rocky, който заложи на дънкова риза с логото на френската марка и шапка с перлени детайли.

Риана: A$AP Rocky открадна цялото ми сърце

Голата и бременна Риана продължава с провокативните фотосесии

От своя страна, Зендая, която само няколко часа по-рано предизвика огромен интерес и с пускането на трейлъра към новия си филм Challengers, по нищо не отстъпваше на по-възрастната си колежка. Тя се появи с разкопчана риза с драпирани скъпоценни камъни и широки панталони. Бижутата във визията създаваха сложни шарки по цялото тяло и бяха съчетани със семпла черна чанта на Louis Vuitton и деликатни аксесоари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези не ги познавам, но сигурно са добри хора,щом пишат така умилително за тях. И луйс не го знам,трябва да е голяма работа,щом комсомолска правда пише статии за него.
2
0
 
2
 
! Отговори
Кви са тия бе? преди 10 месеца
Това в кой квартал на Пловдив се разиграва действието?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ето на това му викам "водеща новина'', евала!