Лято 2023 - кои цветове да носите?

Ето съветите на модните експерти
28 юни 2023 17:52, Дарена Найденова
2
Лято 2023 - кои цветове да носите?
IStockphoto

Цветът е един от най-лесните, но най-въздействащи начини да актуализирате външния си вид. Ако обикновено носите неутрални нюанси, изборът на ярка рокля за следващото ви събитие ще бъде точното нещо, което ще промени изцяло визията ви. По същия начин, ако обикновено носите ярки дрехи, неутрализирането на гардероба ви с изцяло бял ансамбъл може да бъде правилният избор за промяна, от която имате нужда. Това е силата на цветовите тенденции, а лятото е идеалното време да започнете да експериментирате.

Сега е моментът да разгледате какво е на мода, за да се информирате относно избора на цвят за настоящия сезон. Според експерти, розовото ще бъде навсякъде, благодарение на предстоящия филм за Барби. Въпреки това, ако желаете да си гарантирате, че всички цветове, в които решите да инвестирате, ще издържат на изпитанието на времето, е необходимо да се потопите малко по-надълбоко в цветовия регистър. Намерете нюансите, които са се доказали като устойчиви на времето, като тук не говорим само за черното.
 
От открояващи се нюанси до нещо по-фино, има няколко цвята, за които да отваряте очите си при следващото пазаруване.
 
Ето няколко цвята, задължителни за лятото:
 
1. Доматеночервено
 
Червеното невинаги е най-лесният цвят за носене с други тонове, но това не пречи да го имате в гардероба си. Често се препоръчва по-скоро да го включите под формата на рокля или гащеризон, които единствено се нуждаят от черни токчета като допълнение. Сочните доматени нюанси са идеалното решение за лятото не само защото зеленчукът е сезонен, но и заради изпъкването върху по-почерняла кожа и по-светлата коса.

Бохо колан – идеалното допълнение към лятната визия

Шапки за лятото – какви модели да носите тази година

Дамски чанти за лятото – моделите, които са ви подръка

2. Жълто
 
Ако приглушеният лукс можеше да бъде цвят, то той абсолютно сигурно щеше да бъде бледожълт. Дълго преди модата, наречена „спокоен лукс“ да излезе на преден план, тези тонове са били опора в летните гардероби на най-добре облечените жени, които сме виждали в социалните мрежи и сме черпили вдъхновения от тях. По-удобен за носене в ежедневието от ултраярките жълти тонове, този нюанс си пасва идеално с други летни цветове, увеличавайки още повече плюсовете си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Обличате дрехи в пробната в различни цветове и така може да разберете какви цветове дрехи да носите. Аз като мъж лятото нося дрехи в ярки цветове.

Спонсорирани публикации