Убиецът на двете жертви край Лозен е признал, оръжието е намерено

Хванали го близо до морето, хвърлил телата на различни места
94
Убиецът на двете жертви край Лозен е признал, оръжието е намерено
Снимка: БГНЕС

Убиецът на мъжа и 18-годишното момиче, чийто тела бяха намерени край Лозен, е арестуван близо до Айтос. Той е направил самопризнания пред криминалистите, открит е и пистолетът, с който са застреляни жертвите.

Още по темата
Софийска градска прокуратура ръководи разследване за извършено двойно убийство. Досъдебното производство е образувано в случай на неотложност на 04.08.2023 г. от разследващ полицай при СДВР. Разследването се провежда за убийство на повече от едно лице, извършено на 03.08.2023 г. в землището на с. Лозен, Столична община – престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 4 във връзка с чл. 115 от НК, за което се предвижда наказание лишаване от свобода за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна, съобщиха от прокуратурата.

До настоящия момент са извършени оглед на местопроизшествие, претърсване и изземване, освидетелстване на лице, разпитани са свидетели. Иззето е огнестрелно оръжие, за което се предполага, че с него са извършени убийствата. На базата на събраните доказателства и проведените оперативни мероприятия от СДВР и ГДНП е задържано лице от мъжки пол, за което се предполага, че е извършител на престъплението.

Утре ще бъдат дадени повече подробности за убийството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Лозенубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
22
 
! Отговори
хаха преди 9 месеца
в Америка тоя в най добрия случай щеше да получи по една доживотна присъда за всяка жертва , демек две доживотни . тук 15-20г. ,,,, може би .
37
4
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 9 месеца
домашно насилие след природата
36
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Отново бг чалга драма с двама ММА, добри момчета от залите, патриоти и 18 годишна тиктокърка, фенка на Преслава. Взе да ми омръзва. Каквото си посееш, това ще пожънеш. Айде моля ви се да сменим новините вече.
35
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Припомняме ви, че на милиционерите току що вашите "народни избранници" им вдигнаха заплатите с 10%. Да са в "помощ" на народа. Също така не е правилно да се използва думата полиция. Милицията не беше реформирана след 1989 г, затова призоваваме да използвате думите милиция, милиционери
34
6
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
Този ***,трябва два пъти да бъде убит.Каква омирисница, е родила това двуного ***?
33
4
 
5
 
! Отговори
Мая преди 9 месеца
Винаги някой е за трепане в този свят.
32
0
 
16
 
! Отговори
Неразбрал преди 9 месеца
Добре де,като се приеме Истанбулската конфекиция ще има ли подобни изпълнения?Според мене ще има защото сега мъдрят закон за домашното насилие но няма закон за външното насилие,насилие в градинки,насилие в гори,насилие в храсталаци и т.н.!Трябва да се приемат такива закони и ще спрат убийствата щом е забранено убиването на такива места!
31
1
 
12
 
! Отговори
умен преди 9 месеца
Оше от малък ме учеха че по умният отстъпва. Авно тези са отсъствали от този час.
30
3
 
24
 
! Отговори
Питам се преди 9 месеца
След като по-рано момичето е имало връзка с убиеца, дали тогава е била пълнолетна или този я е използвал за секс-занимания още когато е била под 18 г.? Само не започвайте да развивате теории, че е виновно момичето. Винаги е по-виновен по-възрастният, защото има по-голям житейски опит, защото знае законите и е длъжен да ги спазва. Друг е въпросът къде са бляли родителите на момичето и не са ли знаели, че щерка им се занимава с 15 години по-възрастен мъж, който вече е ycмъpтuл друга девойка?
29
3
 
8
 
! Отговори
баба Пена преди 9 месеца
Докато политиците за заети поцял ден да не правят нищо освен да седят на климатика у парламенто, родните им избиратели взеха да участват в разни екшъни. Обаче всичко взема да става заради хормоните у месото което като се смеси с адреналина и хормоните у индивида и става мазал-о-то. За това трябе да се яде повече зеленчук, с по малко алкохол. това е рецептата.
28
2
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Убил вероятно трима бил толкова за затвора, колкото и нейните родители, сериозно? А ти откъде знаеш убиецът изобщо как се е държал, дали не е от лицемерните и добрички момченца, дето и психолог трудно ще разбере каква стока са? Не всеки е татуиран и мускулест и да му личи каква мутра е. Ако е само да почнат обвиненията срещу момичето, а този невинна момина сълзица, подобре да спра дотук.
27
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Убил двама предумишлено и 15-20 г. Трябва доживотен да му дадат на тоя.
26
0
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 9 месеца
Разбира се, че и жегата допринася. Въобще слънчевата радиация.
25
4
 
12
 
! Отговори
баба Пена преди 9 месеца
През последния месец България показва какво е нивото на обществото. Направо хорор филм. Излиза че всеки втори си е тралала, вади ножове и пищови за нищо. Може би от жегата съвесем се е изпарило и малкото сиво вещество което е останало у и без това депресирания гражданин. Е как няма да се деприсира, като влезне у магазина и види че цените са по 2 и горивото взе пак да заминава нагоре нагоре. Става направо като хорор филм
24
0
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 9 месеца
Интересно пистолета законен ли му е или как?
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 12..... Ми, се така се случва, дразнат го, кво са....
22
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако миналата година го бяха осъдили, сега щеше да е в пандела, а онези двамата щяха да са живи. Не ми е ясно какви са тези старания да бъдат оневинявани явни престъпници или да им се налагат колкото е възможно по-меки наказания?
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Родна селска идилия. Жалко, че махнаха смъртното наказание - то действаше на дебббили като тоя.
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Закривайте този гангстерски рай, За какво ви е такава държава, да ви застреля всички ли накрая?
19
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
До гледай сега - според теб по-малката виновна повече от по-големия, така ли? Що за логика?Докога ще развивате грешни и гнусни тези за вината? Що не написа виновна е кооооврата, виновна, виновна, та да ти стане хубаво? Кога ще проумеят празните ви крррратуни, че не се убива и че един кибритлия винаги ще намери причина за насилие? Е, сега в затвора може и да проумее този кой е виновен.

Спонсорирани публикации