Ретрограден Юпитер: Как ще повлияе на вашата зодия

Дори нещата да ви се виждат малко мрачни, опитайте се да бъдете оптимисти
7
Ретрограден Юпитер: Как ще повлияе на вашата зодия
Снимка: iStock

Ако напоследък не ви е лесно да бъдете положително настроени за бъдещето, няколко астрологични събития може да са ви виновни. Слънцето, преминаващо през продуктивния и прагматичен знак на Дева, е основният виновник, тъй като това време на годината е свързано с приоритизиране на логиката, решаването на проблеми и критичното мислене. Да не говорим, че тазгодишният сезон на Дева се управлява от ретрограден Меркурий, транзит, известен с това, че причинява пристъпи на неразбиране, забавени планове и цялостно объркване.

При толкова много несигурност е разбираемо, че може да не се чувствате толкова щастливи, особено с приближаването на ретроградния Юпитер през 2023 г. Планетата на изобилието и късмета, която е и най-голямата в Слънчевата система, е отговорна за нашето вдъхновение. Въпреки това, с разгръщането на годишната ретроградност на Юпитер, способността на всеки зодиакален знак да мечтае и да гледа по-оптимистично на живота, може да избяга временно.

Като една от по-бавно движещите се планети в астрологията, Юпитер е ретрограден всяка година за около четири месеца. Въпреки това, тази година е първият път, когато този газов гигант ще бъде разположен ретрограден във фиксирания земен знак на Телец от повече от 12 години, подчертавайки област от вашата натална карта, която не е претърпяла този вид влияние от доста време.

Юпитер става ретрограден от 4 септември и ще бъде такъв до 30 декември, а вие ще бъдете призовани да преразгледате надеждите, мечтите и идеалите си, особено онези, които сте култивирали в дома, управляван от Телец във вашата натална карта. Това е възможност да промените гледната си точка относно финансите, вещите и нуждите си. Може да бъдете подканени да се откажете от всяко високомерно или прекомерно поведение или от желанието си да се глезите или пък да купувате неща, от които всъщност не се нуждаете.

Може да преосмислите мечтите си в дългосрочен план. Въпреки че вярата ви може да бъде изпитана сега, това ще опрости живота ви и ще ви позволи да разберете от какво наистина се нуждаете, за да живеете по-пълноценно.

А  какво може да очаква всеки зодиакален знак по време на ретроградния Юпитер през 2023 г. можете да  разберете от Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Юпитерретрограден
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 7 месеца
мислех, че меркурий е ретрограден
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Путин е невменяем.
3
0
 
2
 
! Отговори
пришълецът преди 7 месеца
Саг.ме.гар:)))
2
0
 
3
 
! Отговори
6его2ец преди 7 месеца
Аз съм Овен и сега съм в Марс... и ще си хвана ново гадже. Тъй пише там горе по звездите. Пък може и авторката да ме хареса...Зад всеки храст дебне заек, който може да ви открадне моркова...;-)
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
мене са ми казвали да се паза само от ретроградния Меркурий - тоз Юпитер не мой мъ изплаши