Блогърка възпитавала децата си глад и малтретиране, за да растат спокойно

Тя е била арестувана по шест обвинения
5 сеп 2023 19:35, Нели Христова
38
Блогърка възпитавала децата си глад и малтретиране, за да растат спокойно
Снимка: Pixabay/Counselling

Популярната влогърка с над 2 млн. последователи в YouTube канала си 8 Passengers Руби Франке, бе арестувана - повдигнати са й 6 обвинения, свързани със злоупотреба с децата й, включително възпитание с глад и малтретиране.

Тези дни става ясно, че съседите й в Юта отдавна са се тревожели за малките и са подавали сигнали със съмненията си до службите. Едва наскоро обаче те се активизираха, след като стана ясно, че изнемощелият 12-годишен син на Руби е избягал при съседите с молба да го нахранят и да му дадат вода, предаде БГНЕС.

Комшията веднага се обадил на властите, защото детето било с дълбоки рани и с тиксо около ръцете. Следите от връзване с въже били толкова сериозни, че момчето моментално било откарано в болница.

Малко по-късно властите откриха недохранената 10-годишна дъщеря на Франке в дома на бизнеспартньорката й - Джоди Нан Хилдебранд.  

Заради предполагаемото насилие, тежки емоционални наранявания и гладуване, 41-годишната жена я грози затвор до 10 години по всяко едно от тези обвинения. Плюс глоба от 10 хил. долара.

От 2015 г. каналът на Франке е изключително популярен заради екстремната й строгост при отглеждането на 6-те й деца и чак през тази той бе деактивиран.

В едно от видеата тя споделя, че синът й е спал няколко месеца в чувал за боб, а отказът от хранене бил в арсенала й да дисциплинира малките. Теорията на Франке е, че само със сурови наказания те могат да растат спокойно и да не страдат от депресии.

Очевидно не се е справила кой знае колко добре в това отношение, тъй като най-голямата й дъщеря Шари в Инстаграм обяви, че тя и семейството й са щастливи, че има справедливост.

"Опитвахме се да кажем това на полицията и службите и се радваме, че най-накрая се задействаха", казва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 28 - Да, занм. Като бях на 7, си бях изгубил играчката и много се притесних. Комшията ме фана на къса пас и ме изнасили и забравих за играчката.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Y Много гладни ... на 8 години вече има корем и не може си види чувката и все се опикава ...
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пфф ... за кво са занимават с глупсти? Пълно обсебване. Всички да са кат нас. А уж всбода, не знам си кво ...
26
1
 
3
 
! Отговори
Y преди 7 месеца
То у бегето повечето деца растат гладни .от беднотия
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До До 23 - а има и друг вариант - някой да ти напълни дyпето с малки човечета - пак ще се изпотиш, загреееш, ще забравиш за всички яодве и притеснения, гарантирано! :)
24
22
 
5
 
! Отговори
е сега преди 7 месеца
това е нормална практика в русия даже е озаконена с редица постановления на президента как да се възпитавт децата за да бъдат накрая пратени на война
23
3
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 7 месеца
Има по-лечебно! една голяма гьостерица, че бой, бой такива като тебе!!! Много здравословно ще ми подейства! Ще се поизпотя, ще загрея, ще си изкарам всичкия яд и притеснения по тикватати!
22
1
 
2
 
! Отговори
Сладур преди 7 месеца
Ти кво работиш?Влогър.А ти?Милионер в Монополи!!!
21
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма по-лечебно нещо от глада на вода! Трябва да се практикува периодично и в умерени дози за да не се налага продължително гладуване в последстявие.
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това са немски имена а не еврейски.
19
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 20Не е еврейка а руса, плямпате глупости, спрете.
18
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Руби Франке - чистокръвна еврейка. При тях отклоненията са норма.
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 18Не всички са си пребивали децата с кожен ремък или са ги оставяли да гладуват по една седмица .Имаше един психар -пещерният убиец. Та той разказва че родителите му били много строги-бой,глад и връзване с каиш събота и неделя в мазето.Като пораснал опънал майка си и утрепал татенцето си.Чудничко семейство .Но иначе строго пуританско
16
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Едно време в бг семействата са възпитавали доста строго децата - идеята е била да се раждат деца с цел децата да работят на полето и да гледат животните.Но едно време в България никой не е смятал отва за насилие.Блогърката не е трябвало да споделя нищо за възпитанието на децата си в нета понеже днешните хора са чувствителни.
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тази е шизофреничка то и личи.Ей сега и гледах клипчета в нета... Изцъклен поглед налудничева гримаса показваща често огромни зъби придружени с кратки но чести изблици на кикотене.Или е перманентно надрусана или е луда или и двете.Мъжът и е типичният психар-бръснат гола глава носещ светло *** и розови розки.Винаги когато някой ми се усмихва показвайки зъбите си така че се виждат дори венците знам че става въпрос за психично нестабилен човек
14
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това искат и рашистите. Те да преценяват кой какво може да прави и какъв да бъде. Ако не им харесва бой, тормоз и белене. Така те разбират "християнското семейство", нищо, че са безбожници
13
18
 
0
 
! Отговори
Край преди 7 месеца
Един образ разправяше лесна рецепта за бързо свикване на деца с детска градина. Правиш му- вика- живота в къщи по-гаден отколкото в детската градина. И то с радост и облекчене отива сутрин.
12
9
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 7 месеца
МАЛТРЕТИРАНЕ И ГЛАДУВАНЕ НА ДЕЦА ! ТИПИЧНА СТАЛИНИСТКА!
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Третополовите не са хора. Неразбирам защо тогава ни налагат джендеристки идеологии?!? Искам си нормалността.
10
1
 
6
 
! Отговори
Гатанката преди 7 месеца
Четох някъде че актьорите изиграли Жокера откачат.Е тоя Гатанката е не по-малко сбъркан.Компютърен гений-фанатик,нали и тая жена е хакер уж.