Дъното е безкрайно! България изпусна дузпа и отново загуби от Черна гора

Гол в 96-ата минута посече националите
Обновена: 10 сеп 2023 21:07 | 10 сеп 2023 21:03, Красимир Ангелов
161
Дъното е безкрайно! България изпусна дузпа и отново загуби от Черна гора
Снимка: Lap.bg

Българският национален отбор по футбол отново загуби от Черна гора в квалификациите за Евро 2024 и така продължава със слабото си представяне.

Момчетата на Младен Кръстаич изпуснаха дузпа, пропиляна от Кирил Десподов, и загубиха с 1:2, въпреки че играха повече от 30 минути с човек повече.

На стадион "Под Горицом" през първото полувреме мачът беше равностоен, без голови положения, но в самия край домакините натиснаха. И след няколко пропуска и неуважени претенции за дузпа, дойде първата минута на добавеното време, в която Стефан Савич откри резултата след корнер.

След почивката срещата продължи да бъде равностойна и в 59-ата минута Игор Вуячич спъна Спас Делев в наказателното поле. Главният съдия Ханс Осмерс от Германия моментално посочи бялата точка и изгони защитника на Рубин Казан с втори жълт картон.

Зад топката застана Кирил Десподов, който избра малка засилка и стреля към долния ляв ъгъл, но бившият вратар на Левски Милан Миятович с чудесна намеса спаси.

В 79-ата минута "лъвовете" все пак изравниха чрез Преслав Боруков, но дълбко в добавеното време Стеван Йоветич с глава донесе успеха за домакините.

В класирането България е на дъното с 2 точки. Черногорците събраха 8 пункта и се изкачиха до 2-то място, но с мач повече от Сърбия.

През тази календарна година "Лъвовете" са още без победа – 3 ремита и 3 загуби,  и нямаме успех в последните 7 двубоя. За последно България спечели на 16 ноември в контролата срещу Кипър – 2:0 като гост.

Следващата ни среща е на 14 октомври, когато приемаме Литва.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
БУКМЕЙКЪР преди 8 месеца
Национални Отбор по футбол на България беше изведен от залозите - защото има много печалби - хората започнаха да залагат по 1 милион долара при коефициент 1,1 за загуба - това гарантира 100 хиляди долара печалба .
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Уволнение и на трениора и на играчите и на БФС! Само пълна чиска е нужна.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С лекето от Сливен, Гонзо и Перукан толкоз.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Частен отбор на частна организация. Докараха го до там, че хората или не се интересуват от тази сбирщина или са на страната на съперника. Дъното няма край
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Десподов трябва да бъде разследван за черно тото. Докато перуката е шеф на БФС в националния ше виждаме поставени играчи, най-вече на Киро де Ормански.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не искам футболът в България / с изключение на детско - юношеските школи/ да се финансират с внасяните от мен данъци! Да се спасяват сами - знаем как!
25
0
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 8 месеца
Докога държавата ще прахосва пари на данъкоплатците за това? Да се закрива футбола в България и парите да се дават за спортове където има смисъл като шах и художествена гимнастика! А всички ритнитопковци да се уволнят дисциплинарно и да върнат всички пари прахосани по тях като ги заработят в трудово изправителен лагер като в Северна Корея и без това половината нация е симпатизант на комунизма и Русия поне нещо хубаво да се вземе от там!
24
0
 
1
 
! Отговори
Василев преди 8 месеца
Българският национален отбор всеки път излиза като смъртник на терена, завива с чаршаф огледалото и не може да види реално къде се намира, живее в някакъв измислен нереален свят!Агент Бренда Фалачи!ЦРУ!!!
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз викам след Ото: Бюджетът на Реал Мадрид е половин милиард. Нищо не е в сравнение с БВП на България, който е 50 милиарда. Значи спокойно можем да купим Реал Мадрид, да им сменим фланелките с нашите и да ги пуснем вместо националния.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Почваме сега да се ядем...Ами футбол, топка е, ами ако нашето беше влязло, а на Черна гора не какво щеха да пишат, че изплуваме ли?Стига с тоя спорт.Ако не ви носи удоволствие не го гледайте.Стига с това самобичуване и анархизъм.Феодализъм има и в спорта.Виждате не може да играеш ако не си на определен човек , ако не казваш да речем Груев.Това е света и винаги ще е така.
21
0
 
0
 
! Отговори
И говори на сръбски преди 8 месеца
За две години Кръстаич не е научил една българска дума... По цял ден какво прави?...
20
0
 
0
 
! Отговори
и те така преди 8 месеца
България не е изпуснала дузпа !!! дузпата я изпуснаха ритнитопковците дето получават огромни заплати !
19
0
 
1
 
! Отговори
българина преди 8 месеца
колко пъти да казвам, българите сме генетичен бо ук, това което ставаше, емигрира или умря, това което е тукл и ще бъде тук не може да задържи дори държавните граници.... да си българин е проклятие, който може да се маха
18
0
 
1
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 8 месеца
Голема па работа, Перукан си е пуснал Преслава и пие лята ракия.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нещата винаги стигат своя логичен финал!Имаше само отделни проблясъци на футбол от нашите!Чудя се кои две наши села играха!Механичен отбор на хора ритащи топка.Това не е отбор -нито владеене на топката,нито свързаност,нито хъс за борба...нощо,нищо,нищо!Закривайте ,угасете лампата,спрете тази агония!
16
0
 
0
 
! Отговори
Боби и Гонзо..... преди 8 месеца
Лечков и Кръстаич.... Десподов и Разград....... Това са продажниците на българския футбол....
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не е безкрайно- вече сме там. Погледнете класирането.
14
0
 
0
 
! Отговори
Любимец 13 преди 8 месеца
Българи,юнаци!
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Според мен може страната ни да инвестира в национален отбор по женски сокър и да закрие мъжкия национален отбор по сокър.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Срещу нас с 10 или 9 но за равен, за победа...