Дъното е безкрайно! България изпусна дузпа и отново загуби от Черна гора

Гол в 96-ата минута посече националите
Обновена: 10 сеп 2023 21:07 | 10 сеп 2023 21:03, Красимир Ангелов
161
Дъното е безкрайно! България изпусна дузпа и отново загуби от Черна гора
Снимка: Lap.bg

Българският национален отбор по футбол отново загуби от Черна гора в квалификациите за Евро 2024 и така продължава със слабото си представяне.

Момчетата на Младен Кръстаич изпуснаха дузпа, пропиляна от Кирил Десподов, и загубиха с 1:2, въпреки че играха повече от 30 минути с човек повече.

На стадион "Под Горицом" през първото полувреме мачът беше равностоен, без голови положения, но в самия край домакините натиснаха. И след няколко пропуска и неуважени претенции за дузпа, дойде първата минута на добавеното време, в която Стефан Савич откри резултата след корнер.

След почивката срещата продължи да бъде равностойна и в 59-ата минута Игор Вуячич спъна Спас Делев в наказателното поле. Главният съдия Ханс Осмерс от Германия моментално посочи бялата точка и изгони защитника на Рубин Казан с втори жълт картон.

Зад топката застана Кирил Десподов, който избра малка засилка и стреля към долния ляв ъгъл, но бившият вратар на Левски Милан Миятович с чудесна намеса спаси.

В 79-ата минута "лъвовете" все пак изравниха чрез Преслав Боруков, но дълбко в добавеното време Стеван Йоветич с глава донесе успеха за домакините.

В класирането България е на дъното с 2 точки. Черногорците събраха 8 пункта и се изкачиха до 2-то място, но с мач повече от Сърбия.

През тази календарна година "Лъвовете" са още без победа – 3 ремита и 3 загуби,  и нямаме успех в последните 7 двубоя. За последно България спечели на 16 ноември в контролата срещу Кипър – 2:0 като гост.

Следващата ни среща е на 14 октомври, когато приемаме Литва.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Кеф кеф кеф преди 8 месеца
Голям кеф. Футбола се управлява от Перуки и Гонзовци и се финансира от мафиоти като Ганчев, Домусчиев и Венци Стефанов, всеки един забогатял чрез крадене на държавно имущество па руската посткомунистическа схема. Докато тази гняссс не се изнесе от футбола, ще се радвам на всяка една загуба на националите. Какво са виновни момчетата, че нямат база за развитие. Футбола се разви, но не и тука щото управляват крадливи "бизнесмени" минали руската школа по крадене, те това е.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всичко е сменяно десетки пъти и пак сме слаби!? Само Перуката е несменяем.... Дали има връзка?
9
0
 
1
 
! Отговори
Всички перуки преди 8 месеца
ВЪН
8
0
 
1
 
! Отговори
Само срещу 9 преди 8 месеца
10 черногорци биха 11 българи. Срещу България трябва всеки отбор да излиза или с 10 или с 9 човека. Все пак, нека проявяват малко разбираме към нашите възможности.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То не може всеки път да бием! :D :D
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дъното е безкрайно, защото наглостта на перуката и цялата му престъпна група е безкрайна! Бербатов и Стилиян трябва да вземат нещата в свои ръце! Тези некадърници ни унищожиха футбола!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само петнят името на България. Закривай
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тези само ни излагат
3
0
 
0
 
! Отговори
az преди 8 месеца
До АнонименИ с Перуата ВЪН ТИЯ НЕМА СЕ НАУЧАТ ДА ИГРЯТ
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Срам! Рядки некъдърници!!!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Разпускай ,по-добре да не играят от колкото да ни излагат.

Спонсорирани публикации