≈литна фирма от лондонското —ити готви иск срещу –ужа »гнатова

ќт криптокралицата беглец все още н€ма и следа
54
≈литна фирма от лондонското —ити готви иск срещу –ужа »гнатова
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

≈дна от най-елитните фирми в лондонското —ити подготв€ дело срещу криптокралицата беглец –ужа »гнатова във връзка с възлизащата на милиарди паунда измама с криптовалута, наречена OneCoin, съобщава ЅЌ– като цитира „ƒейли мейл“.

ёридическата фирма „ћишкон де –е€“ (Mishcon de Reya), сред чиито клиенти е била принцеса ƒа€на, а сега известната активистка против Ѕрекзит ƒжина ћилър, планира колективен иск във ¬ърховни€ съд, пише изданието.

Ѕазираната в Ѕългари€ схема е наречена „една от най-големите измами в истори€та“, като –ужа »гнатова играе централна рол€ в нейното попул€ризиране. Ѕългарката „изчезна“ през 2017 година и е в списъка на най-издирваните на ‘Ѕ–, като американските власти предлагат 250 000 долара за информаци€, ко€то би довела до нейното арестуване.

„ћишкон де –е€“ има за цел да възстанови средствата, загубени от инвеститорите при измамата, като ищците могат да се регистрират на принципа „Ѕез печалба, без такса“. “ова е юридически термин, който най-просто казано означава, че адвокатът н€ма да вземе такса, ако искът не е спечелен.

—тартираната през 2014 година OneCoin се рекламира като конкурент на биткойн, привличайки инвеститори по цели€ св€т с обещани€ за огромна възвръщаемост. ћинистерството на правосъдието на —ъединените щати твърди, че в сво€ пик в средата на 2017 година компани€та на –ужа »гнатова е натрупала повече от 14 милиарда паунда.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


54
ќще по темата: –ужа »гнатова
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
33
0
 
4
 
! ќтговори
Ѕ√ мъдрост преди 4 месеца
докато има балъци има и терикати!
32
0
 
7
 
! ќтговори
 иро преди 4 месеца
–ужка отдавна са € из€ли рибите. »мали бол пари дали, пиите по една студена водица и това е.
31
0
 
4
 
! ќтговори
ƒа и €дат ружата преди 4 месеца
— те€ *** електронни пари всичко отиде по д€волите
30
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
“и€ дето едва ли не € създадоха сега ще € съд€т. ак така т€ дълго време имаше щанд на най-известното изложение за инвестиции в Ћондон наред с всички банки и ц€лото —ити и те не знаеха какво прави?Ѕез ментор не става.ѕросто е отстранена за да не свидетелствува и те ти сега и иск.ƒвойно печели н€кой, че и даже лоша реклама за българите.
29
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
Ќаздраве! Ќ€къде в ћексико с гаджето!
28
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
ѕърво да € хванат!
27
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
јбе ≈скобар казват че имал около 10 милиарда долара,за  апоне около милиард.Ќашето момиче е по гол€мата от т€х.— тези 14 милиарда дето е прибрала от английските баламурници добре ще си живее.
26
0
 
2
 
! ќтговори
ƒани преди 4 месеца
Ѕраво на девойката. ѕом€ как навремето във ¬арна и ƒобрич не остана семейство, което да не беше опарило.
25
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 месеца
ƒј «ј¬≈ƒј“ »— ј ѕ–≈ƒ —¬≈“» ѕ≈“Џ–...
24
0
 
4
 
! ќтговори
Itso преди 4 месеца
¬сички далавери за укриване на данъци, източване на ƒƒ—, офшорни зони за прикриване на капитали, всичко идва от Ћондон, англичани са авторите на най-измамните схеми, другите в ≈вропа само копират. “ака че да се сърд€т на себе си. » с то€ иск цел€т не толкова да подведат –ужа под отговорност, то вече е направено а да източат от държавата и фондовете каквото могат като законови гаранции за инвестициите.
23
0
 
4
 
! ќтговори
 ќЌ—“јЌ“»Ќќ¬ преди 4 месеца
“»я —ј Ѕ≈« ћќ«Џ . ќ√ќ ў≈ —Џƒ»“≈ Ќ≈ўј—“Ќ»÷»?–”∆ј ўќћ ≈ »ћјЋј ј ЏЋ ƒј ¬» »«ƒќ ј–ј — ћ»Ћ»ј–ƒ» —»√”–Ќќ ў≈ » —“»√Ќ≈ Ќ» ќ» ƒј Ќ≈ ћќ∆≈ ƒј я ќ“ –»≈ ј ќ ≈ ∆»¬ј.ƒј —» √» ’ј–„» —Џ— «ƒ–ј¬≈.
22
0
 
3
 
! ќтговори
јнализатор преди 4 месеца
јдвокат да не вземе пари???“е ти€ са по-големи далавераджии и от –ужа бе:)))))
21
0
 
9
 
! ќтговори
’ахахахахаха.... преди 4 месеца
Ќа кака –ужа ще й хванете малката къдрава –ужка! :)
20
0
 
7
 
! ќтговори
—котмен преди 4 месеца
«а многото,от ќстрова...! Ќе сме дали,ние българите р€дко даваме! ¬зели сме си го,трайно,заслужено,полагащо се! ¬ие от на нас взехте само,...коптори!
19
0
 
2
 
! ќтговори
Ќора преди 4 месеца
ѕак да пиша,защото...три€т...?Ќа –ужа , каквото и да запорирате ще ви е малко!÷ифрата е между 14 и 16 млрд!ўе работите една година за Ѕългари€,после за останалите!
18
2
 
5
 
! ќтговори
–еджо преди 4 месеца
Ќа големи€т ќстров с многото мостове,многото замъци и ...многото колонии,духнете здраво под новата опашка на –ужа!“€ е от Ѕългари€! ралица е!„ерна!
17
1
 
5
 
! ќтговори
√ерманец преди 4 месеца
» вий сте дали нещо на света...
16
3
 
9
 
! ќтговори
√ќ–ƒ ЅЏЋ√ј–»Ќ преди 4 месеца
√ќ–ƒ≈я —≈, „≈ —Џћ —ЏЌј–ќƒЌ»  Ќј –”∆ј »√Ќј“ќ¬ј!
15
0
 
9
 
! ќтговори
»гнатов преди 4 месеца
јбе вие от ћарс ли падате , има ли крадени коли скъпи разбира се , наркотици контрабанда проституци€ ,и всичко за което може да се каже далавера и започнеш да се чудиш кой може да е - изобщо н€ма м€сто за мислене огледай се наоколо и ако видиш нашего брата Ѕ√ хич не му мисли друг не може да е ,иначе ще му хванеш цървулите . Ќо и за това се иска сиво браво на нашето момиче разказа им играта, та тази игра не еза бунаци де!
14
0
 
6
 
! ќтговори
 во преди 4 месеца
готви?! “€ жива ли е?!