Хороскоп за седмицата– какво ви очаква според зодията

Астрологична прогноза до 12 ноември
5
Хороскоп за седмицата– какво ви очаква според зодията
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 12 ноември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Погрижете се старателно за изпълнението на обещанията и за уреждането на взаимоотношенията си. Не е изключено да се появят остри спорове с шефовете ви или други влиятелни личности. Вероятно ще получите изгодни оферти като отговор на търсенията ви. Преглеждайте ги подробно и с внимание към детайлите. Бъдете особено съсредоточени, ако се налага да се занимавате с финансови сделки, където дори минимална грешка може да има сериозни последствия. Не прекалявайте с инициативата, за да не засегнете чужди интереси.

Телец

Почти всяко решение, което се налага да вземете, ще е важно. Често ще изпадате в ситуация на спорове и противоречия. Търсете компромисни варианти за преодоляването им и начин да запазите позициите си. Съчетавайки интуицията с логиката, ще разкриете чужда тайна, която ще ви озадачи, но и окуражи. Комбинирайте обичайните задължения с дейности, които са ви приятни, за да поддържате активни въображението и творческия си потенциал.

Близнаци

Не е подходящо да се занимавате с финансови сделки и разпределение на наследство. Стремете се повече да давате, отколкото да получавате. Помолят ли ви за помощ, не отказвайте. Всяко сторено добро ще се върне към вас многократно. Ориентирайте се към екипна работа, където ще можете да използвате потенциала си максимално. Старанието ви ще получи висока оценка. Ще можете да разгърнете и лидерските си умения, стига да го направите деликатно, а не натрапчиво.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зодията няма значение. Очаква ви вси повече пародия от ПП
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тревога, търсене, откриване, щастие?
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
:)

Спонсорирани публикации