Тенденции в зимното облекло според стилисти

Тъмни дрехи с флорални мотиви
24 ное 2023 16:45, Михаела Лазарова
5
Тенденции в зимното облекло според стилисти
Снимка: Istock

По всичко личи, че есента вече си отива и ние все по-рядко се радваме на топли слънчеви лъчи, които все по-трудно се прокрадват. Ако все още не сте попълнили гардероба си, можете да почерпите вдъхновение от някои от топ тенденциите за този сезон при облеклата. Ето и кои са те:

Ежедневен шик

Някои от най-известните дизайнери ни предлагат да включим в ежедневния си стайлинг дрехи, които са по-скоро „обикновени“, отколкото изискани и претенциозни. Можете да покажете добрия си вкус в офиса, на работна среща и дори на разходка. Комбинирайте дънкова пола със сако и поло в яркочервено. Ако пък обичате по-широките дрехи, през есента можете да експериментирате и да облечете любимите си овърсайз дънки, в комбинация с тренч в бежово, изработен от кожа или памук.

Райе на показ

Модните асове са в постоянно търсене на вдъхновение и този път то се отразява в завръщането на райето. То ще краси тъмните сака, панталони, поли, елеци. Ако сте почитатели на по-елегантната визия, но искате да изглеждате модерно, можете да заимствате този тренд. Тази тенденция също е класика и никога не омръзва. Основното правило казва, че през този сезон ще има райе за всеки. Изберете вталена жилетка или овърсайз блейзър; облечете се и сте готови!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тенденции в китайското автомобилостроене "ЕХЕЕD RX". Хармония на фората и съдържанието.