10 знака за лоялност в любовта

Открита и честна комуникация
28 ное 2023 21:20, Михаела Лазарова
17
10 знака за лоялност в любовта
Снимка: Istock

Всички сме чували за лоялността, но обикновено я свързваме с работните ни взаимоотношения, с приятелските, роднинските. Но в любовната връзка, лоялността е изключително важна. Дори най-страстните взаимоотношения биха се разпаднали, ако тя липсва.

Вижте 10 признака на лоялност в една връзка.

1. Доверие – То е „маята“ на една връзка. Без него няма лоялност. Ако този основополагащ елемент бива нарушен от лъжата, това бързо ще наруши лоялността, която сте изградили с любимия човек.2. Емоционална достъпност – Да бъдеш емоционално достъпен означава, че не само присъстваш физически, но си и емоционално ангажиран във връзката. Тази черта е от решаващо значение за лоялността, защото не можете да бъдете истински отдадени на някого, ако сте емоционално сдържан.

3. Последователност – Още нещо, което подхранва лоялността в любовта. Да си последователен означава да спазваш обещанията си, да осигуряваш стабилна емоционална среда, да си винаги там за любимия човек, а не днес да си много внимателен, а след това да изчезнеш за дни, седмици.

4. Открита и честна комуникация – Ако искате да култивирате лоялност в една връзка, и двамата партньори трябва да са готови да изразяват открито своите чувства, притеснения и нужди. Прозрачността помежду ви допринася за елиминиране на недоразуменията и изгражда доверие.

5. Емоционална и физическа вярност – Изневярата е не само физическа, тя е и емоционална. Докато физическата вярност е очевидна, емоционалната вярност означава да държите под контрол и емоционалните си отношения. Когато споделяте емоционалната си енергия с някой друг, вие изчерпвате това, което би трябвало да бъде запазено за вашия партньор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само лентички със секретно копче няма да оправят пролема на тази от снимката. Тя не е преценила, че роклята е по-изрязана, отколкото трябва да бъде, ако тя държи да носи точно този сутиен. Щом държи на тази рокля, трябвало е да си купи сутиен, чийто колан е разположен по-ниско и презрамките му да са по-дълги.
9
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 11 преди 4 месеца
Жена ти, ако е умна, сама ще се досети, че не бива да ревнува, ако се загледаш след някое хубаво момиче. Ти го правиш подсъзнателно, природата те е програмирала така. Умната жена ще оцени това, че си избрал нея да ти роди децата, да носи името ти, но понякога на всеки може да се случи да кръшне еднократно, особено след дълги години брак. Твоята задача е да не допуснеш жена ти да се чувства неуважавана, като в нейно присъствие демонстративно зяпаш всяка красавица и се хвалиш със сакс-забежките си
8
1
 
0
 
! Отговори
Момата от снимката преди 4 месеца
не знае какво трябва да направи, та да не й се вижда сутиенът, когато облече рокля с презрамки. Да пита по-старите баби. Те ще й покажат какви тънки лентички трябва да пришие откъм вътрешната страна на презрамката на роклята и в края на всяка такава лентичка по едно секретно копче. Презрамката на сутиена се прищипва с тази лентичка като в гайка. В днешната конфекция за масова употреба няма такива подробности, а повечето ни шивачки-уж-модистки дори не са и чули за подобно нещо.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Женати да не те ревнува когато отиваш да береш лозето сам за 3 последователни дни без да те ревнува и без да пита къде отиваш. ТОВА Е ВТОРО НИВО на доверието. ПЪРВОТО НИВО е да те пита, но да не се съмнява. ТРЕТОТО НИВО на доверие и последното постигано е изобщо да не забележат отсъствието ми за ден два..
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ние си знаем!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да трябва да се подкрепяме в трудни моменти, например когато мъжът бере лозето съвсем сам трябва да сте до него и да берете. 1 тон струва към 1200лв, т.е към 700лв печалба. А и така той няма да ви изневерява емоционално с лозето си.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да, Брад Пит, Том Круз, Джони Деп и Киану Рийвс също си мислят за всички по света, които ги харесват..
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Знаеш, като мислиш за някого, той мисли за теб!
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Клатенето на жената докато си мислим за колежката брои ли се ? Че, не ми става ако не си мисля за друга докато работя жената !
1
4
 
3
 
! Отговори
Мила преди 4 месеца
Открита и честна комуникация - гаранция за развод или изневери. Трябва да знаете какво, кога и на кого да казвате за да има качествен контрол - това, на което мъжете викат "под чехъл", но ги прави щастливи и добродушни.

Спонсорирани публикации