Неща, за които мъжете смятат, че жените лъжат

Мъжете се страхуват да не бъдат разигравани
10 дек 2023 23:00, Михаела Лазарова
83
Неща, за които мъжете смятат, че жените лъжат
Снимка: Istock

Подозрителността е част от почти всяка връзка. Дори да си имате доверие, има някои неща, за които мъжете почти винаги мислят, че жените ги лъжат. Каквото и да казвате, те търсят знаци, че всъщност не казвате истината, а подозрението не може да ги напусне.

Нещата, за които мъжете мислят, че женитепостоянно лъжат са много. Но ето 5 от тях.

Бройката

Мъжете, с които сте спали, винаги вълнува мъжете, абсолютно винаги. В някакъв момент винаги се стига до този въпрос. На всеки мъж му се иска да е ако не единственият, с когото сте били, то поне един от малкото. И когато една жена каже, че не е спала с много мъже, те винаги изпадат в подозрение, особено ако е красива и особено ако те виждат как другите мъже се обръщат след нея.

Сравнението с бившите

Мъжете мислят, че ги лъжете, когато им казвате, че изобщо не ги сравнявате с бившите си гаджета. Повечето жени наистина го правят и това е нормално. Но ако сте открили човек, когото обичате безкрайно и когото не се налага да сравнявате с когото и да било, просто защото той ви кара да сте безкрайно щастливи и му го казвате, той може пак да не ви повярва напълно.

Плащането на сметките

Повечето мъже не вярват, че има жени, които държат сами да плащат сметките си. Те мислят, че кокетничите и се правите на интересни, ако настоявате да платите вие. Мъжете смятат така, защото наистина има немалко жени, които предпочитат мъжетеда ги издържат. Затова идва и това недоверие от мъжка страна.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мише, а как е сексът с жена, която лъже с колко е спала?
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо само да смятат, че лъжат за тези неща? Да не би жените никога да не лъжат за тях? Всичките са честни, почтени и непорочни, а?
10
7
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
Изобщо не ме интересува и никога не питам за бройката. Дали е била с 2 или 2000 все тая. То пуcитo й да не е гума, че да се изтърка. А ако ме сравнява с бившите си също не ме вълнува особено. Нали сега е с мен? Относно сметките. Ако ми каже, че иска тя да я плати поради еди що си не я спирам, нека си направи кефа. Грам не съм ревнив. Даже с две от гаджетата ми по моя инициатива сме правили тройка с мои приятели. Последното наистина не го вярвам. Няма такова нещо като "жена" и "сериозност"
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мъжете с особено чувство на гордост държат да разкажат за предишните си жени. Аз страшно мразя това!! Щом си задълбочаваш отношенията с жена, която си харесал и искаш и в бъдеще да бъдеш с нея, за какво трябва да си спомняш постоянно миналото?.Миналото е невъзвратимо! Това са несериозни мъже! А на мен такива не ми трябват!! Страшно мразя да узнавам миналото на мъж!! То винаги е неистинско!
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Жените лъжат за всичко и това е доказан факт.
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз не бих се хванал с жена, за която съм разбрал, че е била с много мъже преди мен. Един път грешния човек, два пъти, три пъти да, ама 20 пъти....нали се сещате...Също не е редно наистина все мъжът да плаща сметките. Кавалерството има съвсем други, много по-важни аспекти. Жените са достатъчно умни, да могат да работят, съответно да печелят наравно с мъжете...Също една жена да си играе или да се бъзика с теб, да се отнася несериозно е за директен червен картон.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По подточка 1 и 2 все едно разправяте за магисралки бе. Всички ли имат много мъже и много бивши ?
5
0
 
4
 
! Отговори
Пример преди 4 месеца
Най-вече защо е по-широка от обикновеното... Тогава мъжете винаги се пипат по главата да не им никнат рога...
4
11
 
7
 
! Отговори
Иван преди 4 месеца
Откакто не се занимавам с жени, животът ми е песен. Нямам жена, нямам приятелки, изобщо не общувам с жени и като видя някоя позната, се обръщам на другата страна. Не ми трябват жени, трябват ми само пари. Спестявам 80% от месечния си доход. Никъде не излизам, т никой не общувам. Животът ми е прекрасен и съм богат.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Който съди по себе си с порочно подсъзнание!
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Веднъж ходих при една платена кака- за нея голям е около 17 санта. Вика - днес само с големи идвате. По- голям от това не ви трябва.
1
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Имам доверие в жената, която обичам!

Спонсорирани публикации