Зелена Коледа: Кои звезди носят тези тонове в духа на празниците?

Много известни дами заложиха именно на този цвят
18 дек 2023 22:20, Теодора Драгоева
3
Зелена Коледа: Кои звезди носят тези тонове в духа на празниците?
Никол Шерцингер; Снимка: Getty Images

Освен червеното и златистото, третият най-празничен цвят този сезон, определено е горското зелено. Много известни личности заложиха именно на този цвят през последните седмици, за да ни настроят на коледна вълна. Сестрата на Кейт Мидълтън - Пипа, се облече в зелена дантелена рокля на една от последните си светски появи, а именно на благотворително събитие в Лондон.

Празничната премяна на Пипа беше оформена освен от роклята в смарагдов цвят, още от червени обувки и червен клъч. Премяната в обичайните коледни цветове - червено и зелено, беше дело на марката Self Portrait, любима и на принцесата на Уелс.

Червенокосата холивудска звезда Джулиан Мур (на основната снимка) често избира зелени тоалети, но пък и те прекрасно контрастират с бледата й кожа и нюанса на косата й. Тя присъства на Гала на Музея на Академията за 2023 г. в Музея на филмовата академия на 3 декември 2023 г., която се проведе в Лос Анджелис в елегантна горскозелена рокля. Тоалетът на Джулиан беше от колекцията на Valentino пролет/лято 2024. Роклята определно имаше семпло, но елегантно излъчване, характерно за звездата, но и много подходящо за духа на Коледа.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всичко й отива!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е, преди малко писахте, че трябвало с червена рокля, че звездите такива носели. Сега па зелена. Айде решете, че аз не знам каква да поръчам вече.

Спонсорирани публикации