Шофьорът от гонката в Стара Загора е починал, след като е изкаран от колата

Полицейско насилие или инфаркт?
31 дек 2023 09:45, Александър Попов
451
Шофьорът от гонката в Стара Загора е починал, след като е изкаран от колата

Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара Загора между лек автомобил и полицейски коли. По непотвърдена информация мъжът е заплашвал деца с нож снощи, съобщава bTV.

След като полицията се опитва да го задържи на бензиностанция започва гонка през различни квартали в града.

В преследването са се включили десетина полицейски патрули. Някои от тях спират шофьора, други – го очакват от различни страни.

Още по темата
В момента, в който лицето е изкарано от колата си, се е стигнало до фаталния край.

Има коментари, че вероятно полицаите са превишили своите правомощия. Дали това е така, се очаква да стане ясно от коментари на полицията и прокуратурата.

Назначена е тройно съдебномедицинска експертиза, която да установи какво се е случило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още по темата: Стара Загорагонка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
11
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
След като са го настигнали, спрели и човекът не иска да излезе от колата, значи вече не е опасен за никого. Случаят е поредното убийство, извършено от озверели психопати с униформи. Точно в такива случаи се вижда кой колко струва - дали хладнокръвно ще си свършиш работата или ще скочиш да си връщаш на вързан човек. Радвайки се на престъпленията на полицаите, им давате картбланш да убиват безнаказано с изсмукани от пръстите оправдания.
299
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вярно бе, представяте ли си какво щеше да стане, ако бяха убили някой гринго от квартала?
298
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тия есесовци трябва да се разформироват незабавно! За какво им плкащаме заплати, за да ни убиват ли?
297
13
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
Това, че не спира с колата, не означава, че заплашва някого. А стрелбата по улиците стс сигурност застрашава живота на хората.
296
7
 
16
 
! Отговори
Зависи преди 4 месеца
До Чук и Гек /283/ Полицията не би стреляла по всекиго. Някой трябва да направи много сериозно нарушение, за да се наложи да стрелят по него. Без значение дали е глух или невменяем, ако заплашва живота и здравето на околните и не се предава на полицията, а се бие с нея, когато тя се опитва да го озапти, разбира се, че ще стрелят.
295
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мъжът явно е бил неадекватен, но дали поради употреба на алкохол или на медикаменти? Или си е бил недобре с главата? В предишното съобщение за този случай се казва, че вследствие на схватката, свързана с изваждането му от автомобила е бил ранен полицай. Затова да ни съобщят този индивид с нож ли се е бранил от полицаите? Ако е така, тогава не може и дума да става за превишаване на правата отстрана на полицията. Ако не го бяха изкарали от автомобила, той щеше да се юрне да върши още глупости.
294
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Истината Ако ТОА беше заплашил децата ти , надали щеше да пишеш такива МАЛОУМИЯ . Ха наздраве , ОВЕН .
293
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе и в двата случая полицията е виновна - ако са го спрели защо са го спрели, а ако не са го спрели защо не са го спрели. Изобщо не знае какво иска върлуващия нарочен тролингенски състав. Последно знаете ли какво искате бе мамини сладури ?
292
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 300А разбираш ли как се държат гражданите на сериозна възраст възпитали и възпитаващи следващите поколения? След разпра с младежи бягат от полицията, въпреки че няма за какво да се считат виновни? И трябва да ги спират със заграждения? Не е оправдание ако са си превишили правата, но и в ситуация на гонка никой не знае какво може да направи гонения и в какво психическо състояние е, въоръжен ли е и т.н.
291
1
 
2
 
! Отговори
До 302 от 298 преди 4 месеца
"До Изчетох коментарите (298) Много се съмнявам че можеш да четеш!! По-скоро си от функционално неграмотнитИ !!" -------------- Здравей, тролю! Не само мога да чета, но и разбирам какво чета, та даже мога да чета и между редовете. А ти, преди да постваш, си проверявай пунктуацията в учебника по граматика.
290
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Има клип в който петима полицаи пребиват шофьора. Дори и да е бягал ,това ли е начина. Жалко за човека ,не ме интересуват кой е и какъв е !
289
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ми тоя ако беше стрелял или с ножа тръгне да убива деца,колко ли невинни душици щяха да са???.по добре един ,отколкото повече.
288
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 294От разкодка с куче до гонка с кола? Какво ли се е случило, та е оставил кучето, качил се в колата и започнал да бяга от полицията? Гражданин на 58 години не е могъл да спре и се разбере с полицаите, особено ако не се счита виновен за нищо и е бил провокиран от...деца.
287
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пак като не са изпозастреляли някое 16 годишно ромче в гръб с лично оръжие имат напредък
286
9
 
6
 
! Отговори
Истината преди 4 месеца
Ако бяха убили ром, днес цялото гето щеше да е пред районното. Българите обаче, понеже се имат за по-важни от ромите, кротуват докато ги убиват един по един. Наздраве, овце. Нищо не може да ви вдигне от масите.
285
9
 
8
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 4 месеца
Вярно се намирам,сред проZZт народ,май ще се докаже че са от славянски произход .Вместо да похваляват ,полицията че си е свършила работата,те яростно защитават един ненормалник ...типично за славяните ,стил(те не обичат да спазват законите)!!!За вас ,само Треблинка и Бухенвалд ,там ви е мястото,да ви дойде акъла!!!
284
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Изчетох коментарите (298) Много се съмнявам че можеш да четеш!! По-скоро си от функционално неграмотнитИ !!
283
6
 
9
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 4 месеца
Подчинявайте се на полицейските разпореждания, недейте да се репчите! Веднъж ме спря полицай в Ню Джърси черен, след множество нарушения от моя страна. Всичко което се чуваше от моя страна беше: "Yes sir!" и "I am sorry sir!" докато той ми викаше а мойте ръце бяха на волана ...
282
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От начина по който медиите отразяват подобни милиционерски престъпление разбирам къде се намира демокрацията в Бг както и колко тежка е пропагандата в стил Гьоринг.Също така разбирам чии са медиите и на КОЙ служат.А също и има ли промяна с ПП.
281
3
 
11
 
! Отговори
Закривай милицията! преди 4 месеца
И как изведнъж починал!? Не е твърде наивно и за деца написано!?