Трикове, с които да свалите колега, когото харесвате

Използвайте чара си
36
Трикове, с които да свалите колега, когото харесвате
Снимка: Istock

Връзката с колега е истинска „класика в жанра“, но това, че прекарвате доста време заедно може да е и основна предпоставка за пламването на искрата на любовта. Разбира се, както всичко друго в живота, нищо не ви гарантира, че това ви начинание ще се увенчае с успех, но защо пък да не опитате? Ако харесвате ваш колега, в следващите редове ще ви предложим няколко трика, с които да го свалите. И така:

Забравете за безпокойството

Ако стомахът ви се преобръща всеки път, когато решите да действате според инстинкта си, или пък минавайки покрай човека, когото харесвате, усещате, че ви се е свило гърлото – може би е дошъл моментът да действате. Ще се почувствате много по-добре и ще успеете да се справите с безпокойството, ако го приемете, вместо да се правите, че то не съществува. Ако трябва, дори тренирайте пред огледалото евентуален сценарий на разговор с вашия колега. Не забравяйте да си напомняте непрекъснато защо трябва да направите първия ход. По този начин ще можете да се отървете от задръжките и страховете си.

Оставете тялото ви да говори

Когато харесвате някого, думите могат да бъдат вашият най-малко надежден актив. Най-вероятно се чудите какво точно да кажете, когато наоколо е колегата, когото харесвате, а пък неловкото мълчание може да убие момента. Ето защо, вместо да се колебаете, разчитайте на езика на тялото си, за да предадете посланието. Наведете се, когато говорите с обекта на вашите желания, погледнете го в очите и задръжте погледа си или пък го докоснете леко по ръката. Това може да зададе тона на едно по-различно общуване между вас. Обърнете внимание и на езика на тялото му. Ако той ви отвърне с подобни жестове, това е знак, че можете да направите ход напред в „играта“.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гладна кокошка просо сънува!
21
0
 
0
 
! Отговори
Корва преди 3 месеца
Едно фелацио и ми вързан в кърпа - забравя ума и дума, и иска още .
20
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Отказала съм се и съм ограничила контакта. Не искам да ми пише, не искам да ми звъни, не искам да ме търси. Лошото е, че продължава. Добре че сме в отделни сгради. Иначе обща работа нямаме кой знае колко.
19
0
 
2
 
! Отговори
Леле преди 3 месеца
Каква колежка са сложили на снимката? Тази какво работи? В униформа е.
18
4
 
18
 
! Отговори
Дарт Вейдър преди 3 месеца
Съвет към неопитните в любовта:Там, където си изкарваш хляба, не си пъхаш оная работа!Следвам го неотменно. Бях с едно момиче 3 години, и стана така, че тя остана без работа и в моята фирма се освободи място. Направих всичко възможно и я взеха. Ама после шефката на нейния отдел и набиваше в главата колко съм бил под нейното ниво и тя взе, че я послуша. Разделихме се, сега си кука с котките, а аз съм женен с дете :). Всеки си решава ама една фирма - интриги!
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стойте си там!
16
12
 
10
 
! Отговори
Стеф преди 3 месеца
Гледам, че ехидничите, ама сигурно имате приятелки, жени, дъщери или внучки, които работят. Не може да си представите за какъв содом и гомор става въпрос. Поне 8 часа най-малко три дни в седмицата взаимно се изкушаваме. Когато са отегчени женичките ви или искат повишение, бонус или командировка, сами си отварят краката. Няма нужданот никакви трикове. В хотела до офиса съм vip клиент вече...Хайде със здраве.
15
12
 
14
 
! Отговори
Пффф преди 3 месеца
От 4 години хората работят само от вкъщи. Този статия е писана от преди 2020. Вече никой не работи от офис. Никой, никога вече не си вижда колегите и не знае как изглеждат.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Обикновено директорите на дирекции и C левеъл екзекутив мениджмънт са най-харесвани. Не знам защо... Може би хи избират по красота....
13
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая снимка ми изглежда като "трик да бъдете уволнена от HR и да не може д аси намерите работа в индустрията, в следващите 5 години ..."
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този трик, който е показан на снимката, работи безотказно.
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако сте се чудили защо жени които карат зад вас погледа им е забит в земята, ами чатят по подобни теми.
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква е целта на заниманието, просто се гъбаркате с колегата или искате да ви го наковат?
9
2
 
27
 
! Отговори
Пак сексизъм! преди 3 месеца
Дават съвети на жените как да свалят колега, а не казват нищо на мъжете, които са си харесали някоя колежка! Това е дискриминация!
8
4
 
14
 
! Отговори
Въх! преди 3 месеца
Тези съвети само за колегите ергени ли се отнасят или могат да ги ползват и мераклийки за чужди съпрузи?
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най - лесния трик : вземате от него пари на заем, после само за вас ще мисли !
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Може да го свалите с нещо тежко по главата... После поне 2 часа е ваш .
5
1
 
17
 
! Отговори
Елементарно преди 3 месеца
Покана за секс и всичко е готово.
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съвети, с които да ти се наложи да си търсиш нова работа.
3
6
 
46
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 3 месеца
Не си вади салама там където си вадиш хляба.