Какво става в Кралския двор? Оперираха Кейт, Чарлз също постъпва в болница

Проблемите на краля са свързани с уголемена простата
Обновена: 17 яну 2024 18:56 | 17 яну 2024 18:36, Красимир Ангелов
77
Какво става в Кралския двор? Оперираха Кейт, Чарлз също постъпва в болница
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, ще остане до две седмици в болница след операция на корема, съобщиха от офиса на британската кралска особа, предаде АФП.

"Операцията беше успешна и се очаква тя да остане в болницата 10-14 дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си", заявиха от двореца Кенсингтън.

42-годишната съпруга на Уилям, принц на Уелс, наследник на британския трон, е била приета в частна клиника в централен Лондон на 16 януари. Въз основа на настоящите медицински съвети е малко вероятно тя да се върне към обществените задължения преди Великден.

Принцесата е един от най-популярните и снимани членове на кралското семейство. Тя често е виждана заедно с 41-годишния Уилям, от когото има три малки деца, но все по-често предприема солови публични ангажименти.

Дворецът Кенсингтън добави: „Принцесата на Уелс оценява интереса, който това изявление ще предизвика. Тя се надява, че обществеността ще разбере нейното желание да поддържа колкото се може повече нормалност за децата си; и желанието ѝ личната ѝ медицинска информация да остане поверителна."

Дворецът Кенсингтън ще предоставя актуална информация за напредъка на Нейно кралско височество само когато има важна нова информация за споделяне. Принцесата на Уелс иска да се извини на всички засегнати за това, че трябва да отложи предстоящите си ангажименти. Тя очаква с нетърпение да възстанови колкото се може по-скоро", се допълва в съобщението.

Малко по-късно стана ясно, че и британският държавен глава крал Чарлз III ще постъпи в болница следващата седмица. Това се налага заради извършване на процедура за коригиране на уголемена простата, съобщиха от Бъкингамския дворец.

Публичните ангажименти на 75-годишния владетел ще бъдат отложени за кратък период на възстановяване.

"Кралят е потърсил лечение за уголемена простата. Състоянието на Негово Величество е доброкачествено и той ще посети болница следващата седмица за коригираща процедура", се казва още в изявлението.

Не е ясно на каква коригираща процедура ще се подложи кралят. Съществуват няколко начина за справяне с него, включително операция, лазери и дори лечение с пара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
3
 
! Отговори
Оперират ги преди 3 месеца
За вечен живот и безсмъртие!!!Дупамин,извлечен от отвлечени невинни дечица,оплашени за да им извлечат тази така енергийна съставка за ИЗВРАТЕНИЯ ЕЛИТ,КОЙТО ГИ ПОТДЪРЖА ЖИВИ!!! ТОВА НЕ Е ПРИКАЗКАТА НА ХЕНЗЕЛ И ГРЕТЕЛ,ТОВА СА ФАКТИ И ИСТИНИ,КОИТО ВИЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА ВЪЗПРИЕМЕТЕ,ЧЕ Е ТАКА!.ВСИЧКИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ СА ОТКАЧЕНИ ИЗР.. ДИ!!
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Състоянието на Негово Величество е доброкачествено.." :))))))))
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
боли ме сухия шпек за кралския двор и кралската градина
57
0
 
5
 
! Отговори
Дядо Йоцо гледа преди 3 месеца
Вероятно българска частна фирма е решила да изкупи личните данни на всички британски ученици + личн.данни. на техните родители - бумеранг на " школото " и тези кралски особи от притеснения да не им се докопат до банковите сметки са се разболели сериозно . Тия чалгаджии дето са продали данните на всички български ученици + техите родители са извършили най-голямото престъпление за целият свински т.н. "Преход"
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сватото награбил снахата след виягра ,кво да стане ! Монархични стари ценности .
55
2
 
5
 
! Отговори
Аноним преди 3 месеца
Какво да се прави и кралските особи боледуват, да не са от помазани от Господ само със здраве?
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
появил се е някакъв рептилски вирОс.
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДА ИЗПОЛЗВА ОТВЕРКА...
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Апендицит?
51
7
 
11
 
! Отговори
Британски учЕн преди 3 месеца
Някакъв екстрасенс предвиди смърта на Чарлз - 2026 година. Ще е язък за новите пари и химна и целият цирк покрай тия клоуни.
50
9
 
30
 
! Отговори
Е? преди 3 месеца
Никой в България не го интересува" какво става в кралския двор",спрете да ни ги натрапвате тия !
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нека се оправят нлагоополучно.
48
5
 
7
 
! Отговори
Фифи преди 3 месеца
Чудо голямо, на 41 г да те оперират от нещо.
47
4
 
15
 
! Отговори
амии.. преди 3 месеца
И тяхната не е лесна.На пълен работен ден са.На Краля може и Телк да му дадат докторите,ако има връзки и си плати.Като ги гледам двамата с Камила,едвам вървят.Ще му сменят кръвта,ще го закрепят.Ще го бъде бе,няма страшно!
46
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сменят им чиповете и зареждат програми в новите.
45
12
 
10
 
! Отговори
Генчо преди 3 месеца
Оперирали са и двамата и са извадили и малкото мозък , който са имали. Сега вече са достойни да бъдат крал и кралица на Англия !
44
8
 
9
 
! Отговори
Блага новина преди 3 месеца
Ейй най после една хубава новина! Само Русия,Русия и Путин,сега нещо прекрасно ..
43
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво ли пък има да му се коригира на този? Много ни занимавате с тези лентяи,сякаш ние си нямаме никакви проблеми и сме много здрави, та трябва да плачем за техните болежки и несгоди!
42
5
 
9
 
! Отговори
Асан К0к0ра преди 3 месеца
Она нацяга футболния хулиган приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.
41
9
 
13
 
! Отговори
Бхаратец преди 3 месеца
Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "***".