10 признака на несигурност във връзката

Често се замисляте дали любимият ви човек е достатъчно надежден
20 яну 2024 18:15, Михаела Лазарова
5
10 признака на несигурност във връзката
Снимка: Istock

Има много причини, поради които една връзка може да се разпадне. Усещането за несигурност е една от тях. Тя не е тръпка между двама души, а повод за конфликти, усещане за тревожност, желание да намерим по-надежден партньор. Страдате ли от несигурност във вашата връзка? Изпитвате ли страх да не бъдете изоставени от настоящия ви партньор? Ако имате подобни притеснения, то определено не сте в сигурна връзка.

Кои са другите признаци за несигурност в отношенията?

1. Страх от загуба на партньора. Един от първите признаци, че се чувствате несигурни в една връзка, е постоянният страх да не загубите половинката си.

2. Ревността ви е превзела. В малки количества ревността е „здравословна“ за връзката. Но когато вие постоянно се съмнявате в коректността на любимия си човек, тогава помислете на какво се дължи. Дали защото изпитвате несигурност в себе си или може би той/тя е човек, който обича флирта, дава ви чести поводи за съмнение.

3. Изискване на достъп до мобилните устройства на партньора ви. Един признак, че не сте сигурни в брака или връзката си, е ако поискате достъп до електронните устройства на партньора си като телефон, таблет или акаунти в социални медии.

4. Недоверие относно местонахождението на вашия партньор, когато ви каже, че се намира на определено място или че трябва да посети такова. Това може да е твърде уморително за вас и определено е признак за несигурност във връзката.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Той отказва да ви кове и чака вие да се сетите защо.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не може да нямаш доверие в някого, когото обичаш и знаеш, че също те обича.
2
1
 
4
 
! Отговори
Ами! преди 3 месеца
Ако мъжът е харесан и преценен като подходящ за съпруг, основните притеснения са на тема дали в рода му няма наследствени заболявания и дали той няма да се окаже бездетен. Има и друга тема за сериозни опасения - дали някой от най-близкия му роднински кръг няма да е срещу връзката ви и заради това да трови в бъдеще семейния ви живот. Но това не е чак толкова страшно, защото ако мъжът е мъж на място, ще живеете отделно, той ще цени и теб, и брака ви и няма да се поддава на интриги.
1
1
 
1
 
! Отговори
Кака Ви преди 3 месеца
На мен чувствената Ви алчност, не ме интереДриса...Знаеш ПАтОт.....