Жените от тези китайски зодии са най-привлекателни за мъжете

Вижте дали вашата зодия е сред тях
21 яну 2024 11:45, Михаела Лазарова
32
Жените от тези китайски зодии са най-привлекателни за мъжете
Снимка: Istock

Светът никога няма да бъде истински без жените в него. Всяка жена притежава своите уникални качества. И все пак, има дами, които се отличават с една особена обаятелност. Според забавния сайт cluber.com.ua жените, родени в тези години от китайския зодиак са по-харесвани от другите.

Вижте повече в следващите редове.

Жените, родени в китайската година на Коня (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Жената, родена в годината на Коня според китайския календар, е чувствителна, нетърпелива и жадна за любов. Тя е роден лидер и с лекота привлича вниманието към себе си. Упоритостта ѝ и силният ѝ характер привличат мъжкото внимание. Но тези дами не са за подценяване, защото не биха направили компромис с партньор, който не оценява личността им.

В любовта, жените родени в годината на Коня са активни, игриви. Те са невероятно привлекателни и изтънчени. Трудно е да не се влюбиш в тях.

Жените, родени в китайската година на Дракона ( 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Те се отличават като приказливи, работливи, винаги готови да помогнат. С лекота успяват да постигнат набелязаните цели. Добрите им комуникативни умения са естествен магнетизъм. Общуването с жените Дракон изпълва представителите на противоположния пол със самочувствие.

Друго характерно за тези дами е, че те са коректни към другите, обичат да ръководят. Знаят стойността си и никога няма да позволят на недостойни хора да заемат важно място в живота им. Жените, родени в годината на Дракона, са надарени също с вътрешен чар, поради което около тях винаги има повече от един ухажор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знаех, че затова я обичам!
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До27. Някога по времето на Брежнев 100 000 група китайци с лопати , кирки и мотики. Премина границата на СССР.. . Съветската армия ги посрещна с *** и ги изгори. Стана световна реакция срещу Съветския режим . Тъй като това не е демократично. Никсън защити китайския режим. Но после се въздържа
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Китайците нямат желанието, манталитета и възможността да завладяват света. Китайците винаги са били най-многолюдната нация и това няма да се промени. Най-многолюдни бяха когато британците ги колонизираха. 20 милиона пъпчиви белокожи колонизираха 500 милиоина китайци, учете история. Преди ВСВ пък японците ги превзеха на блицкриг като съотношението на популациите беше 1:5. И ги държаха подчинени за доста дълго време. Защо сега са щели да ни завладяват?! Каква е причината, какво печелят?!
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Китай е с най много роби по информация от световни източници около 1300000 . Следва Индия 1100000. Русия е по средата от десет с 350000 .
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първият лампов компутер е направен от Българина Георги Атанасов - Джон Атанасов в САЩ ..... след 1000 години в Китайската енциклопедия ще пише, че Китайците са измислил коппютъра и програмирането в "мнемоник" код за правене на интерфейси за връзка на хардуерните чипове с по-високите езици ....
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Китай векове наред купувал желязо от арийските царства по Инд и накрая се научил да го добива сам(впрочем историята се повтаря днес) В китайските летописи еди кой си император открил колелото, друг желязото, трети "впрегнал коня" но истината е, че то им било "донесено от скитите(а те са синеоки)". Та да завъртя малко нещата и да не звучат "латентно расистки" няма нужда от кой знае какво доказване, че хората носещи "рецесивния ген на сините очи" са допринесли най-много за прогреса на Човечеството
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От един руснак в САЩ чух следния виц: "Што е американски университет?" Отговор: "Това е ВУЗ, където руски, български, германски, английски професори обучават китайски студенти на английски език.
22
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Давите мук раждаемостъ снижайте уничтожайте вашъих воробьев.... така ги съветваше преди години Висоцкий ... не го послушаха....
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Китайците са един и половина милиарда - безпросветни низкочели същества. Усти - стомаси - и дебели черва! Кому са нужни те!?! След 50 години 92 от всеки 100 души по света ще са индийци или китайци.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Който го привличат коне и дракони, може. Друго - мислех, че тbпотията да преценяваш някого по зодията е приоритет на жените, а то.....
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поговорката от змия се пази от пред от коня отзад е верна.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Робите в Китай работят по 12 часа за една шепа ориз за да може детето на партиеца - милионер да дуе Поршето из Бостън? В това аз не намирам нищо човешко. *** - това са Китайците. те са плъзнали като плъхoвe по света. Като дойдат в САЩ се женят помежду си и започват да раждат. Средното китайско семейство в САЩ има 4 деца. Белите - 0.9. Много лесно да се изчисли. След 50 години САЩ няма да ги има. Тоест ще има три мафии - Китайци, Индийци и черно-хиспанци! Белият човек ще бъде претопен!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, аз също съм на мнение, че въпреки свинщината в света, още не сме видяли всичко. Когато китайците завладеят напълно света, днешните дни ще са райски в сравнение с тогава.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За коня се чуват и виждат различни неща. Добър кон яхаш . И от раз скача и те хвърля на земята . Ако извадиш късмети си с малко поразии. После коня хвърля по едно око да види какво е станало и по някой път и зъбата усмивка. А това и легендата за Троянския кон е точна
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И за да го амбицирам му казвам-та това е много скъпа кола! Сигурно струва 50 000 долара? 50 000 долара? 50 000 долара ли? - възмущава се Ли Минг? - струва 250 000 долара. Баща ми има две предачни фабрики в Шанхай. с 11 000 работници! Баща ми е милионер! - така се хвали Ли Михг - 23 годишен китаец, човек без сърце и душа!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 14Какво учиш?:)
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Китайците нямат нищо човешко у себе си. Моралът за тях е непознат! Те са готови да минат през трупове само и само да успеят! Университетите са претъпкани от китайци. Ами как няма да са! Имам един студент, Ли Минг. Трети курс. Кара едно порше над 250000 долара. А ме моли да му преснимам учебника. Няма 150 долара. Питам го: Откъде имаш пари да си купиш това порше!
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Правят тук в Университета ден на международната кухня. Всяка етнос готви нещо от националната си кухня и го носи на обща софра! Ужас! Миризми да се издрайфаш! Канят ме китайците да вкуся това или онова. Но проф. Поповски не Кусва! Даже не помирисвам! проф Поповски е чел за Борджиите и знае че има отрови дето действуват след година! Никога досега не съм вкусил нищо от храните им! ГОСПОД не случайно е разделил расите! А сега те се смесиха! Нищо добро няма да доведе това! Ениуейз....
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоест изводът е, че няма такива нагли същества? Аз също мисля, че не ги познаваме добре, поради ограничените ни контакти с тях. Благодаря за написаното, беше ми много интересно. Желая ви успех и късмет!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И аз извадих ксерокопието и показах ИСТИНАТА! Двама от нахалниците бяха изхвърлени от университета за Читинг а останалите бяха глобени със солидни парични глоби. От него ден станах черна овца за китайците. Сега имам много малко китайци в курсовете. Ходят при колегите. Страх ги е от мен!

Спонсорирани публикации