Кои са най-лошите съвети за секса, които да не следвате?

Приемете, че едновременното свършване не е така лесно постижимо всеки път
24 яну 2024 23:00, Михаела Лазарова
18
Кои са най-лошите съвети за секса, които да не следвате?
Снимка: Istock

Когато сексуалният ви живот започне да страда, вероятно се обръщате за съвет към приятелките си. Споделяте им, че имате нужда от промяна и разнообразяване, за да върнете искрата. Или дори да нямате проблеми с партньора си по отношение на секса, по някаква причина се влияете от чуждите сексуални навици и се опитвате да ги копирате, за да подобрите своите собствени.

Обмяната на опит е полезна дотолкова, доколкото пасва на вашите лични желания и нужди. Да следвате съвети за секса от приятели е добре, но в определени граници, защото има сексуални съвети, които по-скоро ще навредят на връзката ви, отколкото да ви помогнат.

Кои са най-лошите съвети за секса, които да не следвате?

Да правите секс, когато нямате желание за това

Може да чуете този съвет от вашите приятелки, които се стараят да угодят на половинките си по начин, който всъщност пренебрегва собствените им желания и нужди. Правенето на секс насила, когато изобщо нямате желание за това всъщност може да се отрази по-лошо на отношенията ви. Нежеланието се усеща от партньора. Вие няма да вложите всичко от себе си в този момент, а това ще направи преживяването неприятно.

Сексът решава проблемите и конфликтите

Ако някои двойки използват секса, за да притъпят проблемите си, не следвайте този съвет и подход. С това само забавяте същинското разрешаване на конфликтите и разногласията, което кара напрежението да нараства като в тенджера под налягане. Тази взривоопасна енергия може да избухне в даден момент и да причини повече щети на отношенията ви. Не използвайте секса като начин да приглушите конфликтите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Трифон преди 3 месеца
Имам нужда от съвет. Ако дъсчицата ме е гонила с нож, трябва ли да се изселя или да приема риска. За един приятел питам.
9
1
 
6
 
! Отговори
От Соф цент затвор преди 3 месеца
Двата най-лоши съвета, които съм получавал са, : 1. "Ако ти каже "не", разбирай "да"", и 2. "Съпротивата е част от любовната игра".
8
2
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 3 месеца
btw щом стане положителна температурата нощем почвам лозето. Гащеризона размер М още си търси стопанка.
7
4
 
8
 
! Отговори
Трифон преди 3 месеца
От една седмица държа дъската на сухо. Оня ден искаше да ме изнасили но не се дадох. Вчера стана агресивна отново, заплашваше да ми счупи тиквата с твърд предмед. Хубавото е че оцелявам за сега и бойкота продължава.
6
0
 
27
 
! Отговори
Този Който преди 3 месеца
Възможно най-лошия съвет е въобще да четете този и подобни пасквили, пускани в това подобие на информационен сайт всеки ден точно в 23:00ч. Аз лично съм тук за коментарите. Някой от пишещите тук буквално цепят мрака.
5
13
 
7
 
! Отговори
Мъж преди 3 месеца
1. Не харесвам жени, които нямат желание за секс, когато аз имам. 2. Сексът обикновено решава проблемите и конфликтите, които в 99% от случаите са за дреболии. 3. Като се махне това задължително, добре е да свършват заедно. 4. Не е нужно да преоткривате колелото. Другите отдавна са намерили добрите начини за секс
4
10
 
12
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 3 месеца
Ако успеете да го отучите кът свърши,ду си не *** бърше в пердето!?
3
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-добрият съвет: не правете секс.
2
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Веднъж дневно френска и всичко е наред .
1
10
 
18
 
! Отговори
Стига бе преди 3 месеца
Кой прави нормален мъж ще тръгне да се занимава с такива мръсотии в днешно време в 2024г? При това че жените масово вече не си знаят бройките, и редовно пускат вече и на тъмни субекти от маалата, какви сексове ще ми правите? Най много лепнете някоя болест, инфекция. Карайте си на ръчна и да ви е мирна главата.