Кой кара мерцедеса - Мис Силикон или кучето й? СРП ще каже

Образувана е преписка за опасно шофиране
15 фев 2024 12:45, Петър Бойчев
136
Кой кара мерцедеса - Мис Силикон или кучето й? СРП ще каже
Снимка Фейсбук

Софийска районна прокуратура образува преписка срещу девойката, станала известна като Мис Силикон, след подаден сигнал за опасно шофиране по бул. „История Славянобългарска" в София.

В сигнала е посочено, че на видео, разпространено в социалните мрежи се вижда, че докато К.Й. шофира, тя гали куче и не държи волана на автомобила си с ръце, съобщи Районна прокуратура- София.

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ – СДВР, като наблюдаващия прокурор е дал указания за действия, които следва да бъдат извършени в хода й.

Кръвната проба на Мис "Силикон" Катрин Йорданова даде положителен резултат за кокаин. Във вторник тя бе освободена от ареста на Седмо районно в столицата. Районната прокуратура образува дело срещу нея и наложи гаранция от 5 хил. лв.

След освобождаването си тя отрече да е шофирала след употреба на наркотици.

Йорданова бе арестувана в понеделник след проверка в Студентски град. Малко по-рано тя пусна поредно видео в социалните си мрежи, на което се видя, че кара кола със стикер на парламента. Досега не е ясно дали той е автентичен.

Българската асоциация на пострадалите при катастрофи обяви, че ще внесе сигнал срещу  Йорданова заради публикуван от нея клип, в който се вижда управление на автомобил без ръце. Това каза пред Нова тв Владимир Тодоров от асоциацията.

"Прокуратурата има целия арсенал от възможности, може да се назначат експертизи, които да докажат, че именно Катрин е на този клип", каза Тодоров като по думите му наказанието за подобно провинение е до 3 години лишаване от свобода.

Пред bTV Владимир Тодоров от асоциацията каза, че във въпросния клип се виждат поне 5 нарушения:
"Тя говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце. Има и още. Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази малката какво очаква от фалшивата си красота освен и фалшиви чуства, сама си го е избрала ;)
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мислех, че разследват връзките на Нотариуса.
115
0
 
2
 
! Отговори
ДядоСоки преди 2 месеца
Емилия нИ си призна за детето Жоржина където иСмами Жорж Башур, че уж е от него, а то е от нЪркозависим клиент на заведенията в които пее, а вие чакате да признае, кой е бОтнал Денис, но няма да си признае, защото на тая всичко и е лАжи и иСмами!
114
0
 
3
 
! Отговори
Спрели племе преди 2 месеца
Това сигурно се очаква да е забавно , след толкова много невинни жертви и толкова блъснати деца , дори сега лятото 15 годишното , *** пак му е смешно , прокуратурата я пуснали , сеир ...утре това нищожество ще убие някой , мерки не се вземат след толкова много престъпления , които дават по телевизията , все нямат доказателства , все престъпниците се оказват на свобода , ама забавни а ?
113
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Горкото куче, как закъса с тази празно гла ва стопанка!
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хахаха, все едно да кажеш кой управлява държавата.
111
0
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
А ,кой и е дал този държавен Мерцедес ,не е ли от значение ?!
110
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
разликата е малка
109
0
 
4
 
! Отговори
Кръстю преди 2 месеца
Прокуратурата не разследва в България, макар, че може. Ще се разследва в полицията прокурора само пише едно постановление са разследва и го засилва на полицията, ако е преписка на иснпектор, ако е досъдебно пр-во на разсл. полицай.
108
1
 
8
 
! Отговори
Какво стана преди 2 месеца
с битката "борба с корупцията" ? Кой депутат даде на тази грозотия / грозотия защото без "мазила" е като орангутан в ужас / стикер на НС ? САЩ ни показаха имена ние - НИЩО, сега има шанс да се открият корумпирани депутати пак - НИЩО, уж имаме някакви "ПАТРИОТИ", но те патриоти ли са или ЯТАЦИ НА КОРУПЦИЯТА ?
107
0
 
14
 
! Отговори
Нане Вуте преди 2 месеца
Е как кой кара , бе? Кучето естествено, то има повече интелект от кифлата!!
106
0
 
23
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 2 месеца
По-рано бях заблуден от снимките и, които явно са доста обработени. Гледах я по една ТВ. Въпреки че се беше китосала по лицето с поне няколко мм. фон дьо тен, в лицето е като торта с орехи. Грозна като мисълта на Хитлер. А пък като започна да говори...Ужас! Изключително дразнещ диалектен говор, съчетан с голяма доза пр0ст0ват0ст!
105
0
 
24
 
! Отговори
Емигрант преди 2 месеца
Много дори изключително проsто момиче е тази джукестата, от едно изречение което изрече пред камерата се разбра, не беше нужно да се напряга да мисли за повече думи - "в ареста не било както в петзвезден хотел" ? Какви са родителите и всеки без съмнение ще каже - ПРОСТИ ЧАЛГАДЖИИ ! Това е България на ОПРОСТАЧЕНИЯ СУВЕРЕН, а искате да жвеете добре, е няма как да стане, вие сте роби на търпението и собствената си проsтотия !
104
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ейй ,заядахте с момичето от клип на камера .а питали ли са я дали може да я снимат?прекалявате с мацката,оставете я намира.ебааите са с некой Гай
103
4
 
6
 
! Отговори
До 93 преди 2 месеца
Как разбра, че автомобилът е на депутат ? Аз доколкото разбирам български автоможилът е на джуката, но стикерът е на НС и тук се състои неизяснената истина кой депутат "подари" стикерът ? Кой депутат е корумпиран, според мен всички до един са КОРУМПЕТА, но все от някъде ттябва да се започне и ако се изтърве и този момент казвайте СБОГОМ БЪЛГАРИЯ !
102
1
 
17
 
! Отговори
pich преди 2 месеца
ДОбре бе, нали кръвната проба има доказан наркотик, да вземат колата и да се приключва.
101
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Адвокатчето и каза,че кифличката е много бедничка и гаранцията е много скъпа. Минутка по-късно кифличката се качи в ново джипче Ауди. Само бедняци в тая държава. Кога ще ни разкрият кой е собственик на мерцедеса,че ми е много любопитно чия чурка лапка кифличаката
100
0
 
18
 
! Отговори
Дежурен психиатър преди 2 месеца
девойката, станала известна като Мис Силикон - тая шафpaнтйя ако е девойка, тогава аз съм космонавт.
99
0
 
22
 
! Отговори
PISARO преди 2 месеца
То ако беше кучето й щеше да е по-добре, отколкото тая п,атка загубена...
98
0
 
7
 
! Отговори
Чадър , батко... преди 2 месеца
До Прокурор Силиконов 91....Няма да има наказано куче , защото от ,,Защита на животните" ще се намесят.Ще защитят животното, а на силиконката ще и пожелаят щастлив живот на свобода.Така е в Р. България.

Спонсорирани публикации