Кой кара мерцедеса - Мис Силикон или кучето й? СРП ще каже

Образувана е преписка за опасно шофиране
15 фев 2024 12:45, Петър Бойчев
136
Кой кара мерцедеса - Мис Силикон или кучето й? СРП ще каже
Снимка Фейсбук

Софийска районна прокуратура образува преписка срещу девойката, станала известна като Мис Силикон, след подаден сигнал за опасно шофиране по бул. „История Славянобългарска" в София.

В сигнала е посочено, че на видео, разпространено в социалните мрежи се вижда, че докато К.Й. шофира, тя гали куче и не държи волана на автомобила си с ръце, съобщи Районна прокуратура- София.

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ – СДВР, като наблюдаващия прокурор е дал указания за действия, които следва да бъдат извършени в хода й.

Кръвната проба на Мис "Силикон" Катрин Йорданова даде положителен резултат за кокаин. Във вторник тя бе освободена от ареста на Седмо районно в столицата. Районната прокуратура образува дело срещу нея и наложи гаранция от 5 хил. лв.

След освобождаването си тя отрече да е шофирала след употреба на наркотици.

Йорданова бе арестувана в понеделник след проверка в Студентски град. Малко по-рано тя пусна поредно видео в социалните си мрежи, на което се видя, че кара кола със стикер на парламента. Досега не е ясно дали той е автентичен.

Българската асоциация на пострадалите при катастрофи обяви, че ще внесе сигнал срещу  Йорданова заради публикуван от нея клип, в който се вижда управление на автомобил без ръце. Това каза пред Нова тв Владимир Тодоров от асоциацията.

"Прокуратурата има целия арсенал от възможности, може да се назначат експертизи, които да докажат, че именно Катрин е на този клип", каза Тодоров като по думите му наказанието за подобно провинение е до 3 години лишаване от свобода.

Пред bTV Владимир Тодоров от асоциацията каза, че във въпросния клип се виждат поне 5 нарушения:
"Тя говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце. Има и още. Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
3
 
! Отговори
Men преди 2 месеца
Разбира се че в кучето което доказва че тя не е шофирала а се е возила след употреба на наркотици. Неподкупната бг прокуратура ще докаже с неопровержими доказателства пред неподкупния съд че свиркаджийката не е шофирала а кучето я е отвлякло
76
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 77Страх ме е да шофирам, затова питам, като ме е страх, дали има смисъл да карам курсовете
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 66 Питаш трудно ли се кара кола? Ти ми напомняш на моя баща който беше професионален шофьор, има всички категории в шофьорската си книжка, карал е 10 години тирове по Европа и един ден се возя с него в лекия ни автомобил и един прави безумно нарушение..едвам не се блъснахме и баща ми ми каза няма да забравя: Желчооо, в България има 8 милиона шофьори( тогава бяхме 8 милиона население). Искаше да каже иронично че всеки може да стане шофьор. И СУУУЛЬО И ПУЛЬО И ПИКЛИЧКИ КАТО ТАЗИ.
74
1
 
6
 
! Отговори
То сега да не излезе преди 2 месеца
че чалгарката е невинна, понеже не е карала колата и вместо нея да съдят кучето?
73
2
 
1
 
! Отговори
МВР управляват хорат преди 2 месеца
МВР управляват хората дистанционно през мозъка! Сатанизъм!
72
1
 
1
 
! Отговори
На свободно падане преди 2 месеца
Толкоз не могат да се оправят с една най-обикновена, празноглава ***. Те преди и що зор видяха да укротят едно педи с тротинетка - някакво "Емили"
71
1
 
0
 
! Отговори
Бай медьо дьо ганьоф преди 2 месеца
Общо-взето няма значение и двете създания са тАпи като турски тираджия, просто още не са успяли да ликвидират някой! Щом нещо смърДи в България, винаги търси турчина на дъното на блатото .!.
70
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изглежда кучето я е отвлякло и кучето кара мерцедеса. Всъщност не го гали, а се отбранява от злото куче и му се моли веднага да спре. Това е, смехуратурата да не се мъчи много със случая да измисля сложни обяснения за да я пусне.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 66 Щом тази пикличкааа може да управлява автомобил, значи и един абориген може, камо ли ти.
68
1
 
5
 
! Отговори
силно учудЕна преди 2 месеца
Е нали е безработна, тоз Меркендез, не върви на вода?!
67
1
 
7
 
! Отговори
мдааа преди 2 месеца
три години в затвора ше и дойдат добре на селското кифле . ше завърже нови запознанства и приятелства , а може и любовта да открие .
66
2
 
1
 
! Отговори
До там стигнаха преди 2 месеца
МВР управляват хората дистанционно през мозъка! Сатанизъм!
65
1
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
Кой кара колата има ли значение те са на един и същи акъл.
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нямам шофьорска книжка, кажете - трудно ли се кара кола?
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 62 Не кой е собственика на мерцедеса а кой или кои са собствениците на двата мерцедеса с които тази пикличкааа нарушава законите. Защото и единия и другия мерцедес тя не може да си ги позволи от един силкон показан на сцената.
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Собственика е някой, който си пада по силиконки, то в БГ е неясна картинката :)))
61
1
 
9
 
! Отговори
АМА ВИДЕХТЕ ЛИ? преди 2 месеца
ИЗКАРАХА, ЧЕ СТИКЕРА Е ФАЛШИВ, ЗА ДА НЕ РАЗКРИЯТ НА КОЙ ДЕПУТАТ ОТ ДПС Е ЛЮБОВНИЦА.
60
1
 
5
 
! Отговори
Всъщност преди 2 месеца
въпросът е кой е собственика на мерцедеса
59
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 59 Откога да се евешшш и да правиш свирчици за пари не е работа? Аз ако бях журналист така щях да я попитам... Журналист на своя издръжка естествено иначе да ме уволнят. Муахахххаа...
58
0
 
3
 
! Отговори
Ко туй Гуси е? преди 2 месеца
Те тези мерцедеси се карат сами по принцип, но това не оправдава ромчето, че не държи ръцете си на волана, какъвто и закона и с този акт застрашава живота на кученцето и на други невинни участници в пътното платно.

Спонсорирани публикации