Версия за смъртта на Навални: Покосил го е кръвен съсирек

Адвокатите му още не потвърждават новината
Обновена: 16 фев 2024 14:01 | 16 фев 2024 14:00, Нели Христова
180
Версия за смъртта на Навални: Покосил го е кръвен съсирек
Снимка: БГНЕС

Появи се версия за смъртта на Алексей Навални. Източници казаха пред руската държавна мрежа RT, че Навални е починал от кръвен съсирек.

Адвокатите му пък още не потвърждават, че Навални не е жив. В изявление говорителката му Кира Ярмиш заяви:

"Все още нямаме потвърждение за това. Адвокатът на Алексей сега лети за Харп. Веднага щом имаме някаква информация, ще я съобщим."

Още по темата
Адвокатът на Алексей Навални заяви пред "Новая газета", че Навални е бил добре преди 2 дни.

"По решение на семейството на Алексей Навални изобщо не коментирам нищо. В момента се занимаваме с подреждането на нещата. В сряда бях при Алексей. Тогава всичко беше нормално", цитира изданието думите на адвоката.

"Доколкото ни е известно, сега в съответствие с всички действащи правила ФСИН се занимава с всички проверки и уточнения и така нататък. Не са необходими никакви заповеди, защото по този въпрос има определен набор от правила, от които ФСИН сега се ръководи", каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в кратък коментар.

Също така обяви, че Путин е информиран за смъртта на политика. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
2
 
3
 
! Отговори
Куку преди 2 месеца
Света знае името на този съсирек-Путин!!
146
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изкарали един изтощен човек на "разходка" при минус 30 градуса студ, кой знае как е бил облечен! И здрав човек при такава температура на въздуха може внезапно да хвърли топа! Естествено, че са го убили!
145
0
 
0
 
! Отговори
минавам само(цитат) преди 2 месеца
А някаква версия за убийството на Хотариуса???? Ако родната действителност бъде разказана в сериал, той непременно ще е криминален. "Ако такъв сериал се направи без чувство за хумор, много хора ще вдигнат пистолета и ще се застрелят. Героите на тези сериали не са гении, а обикновени, алчни прости хора, със семпли интереси. Няма значение какви постове и титли носят. Малко по малко са пропускани пробойни и сега се е скъсал бентът и ни залива тази мръсотия"
144
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 142 За Путин беше по - добре Навални да е жив , така вие бля , бля , блянковци нямаше да има с какво да лаете по Путин !
143
0
 
1
 
! Отговори
Да преди 2 месеца
ядете муя на Путин, докато навални храни червеите.
142
3
 
3
 
! Отговори
навални преди 2 месеца
е платен от цру! не се пънете толкова!
141
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Може и в затвора да му е станало нещо. Като цяло затворите не са хубаво място с перфектна здравна грижа за затворниците. Ама каквото било, било. Лека му пръст на човека. Ако е предал родината си - там Данте за ада и предателите какво казваше ...
140
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нека тази песен на Великите QUEEN , звучи за НАВАЛНИ ЧОВЕКА ГЕРОЯ ! https://youtube/watch?v=f4Mc-NYPHaQ
139
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ ПУТИН ! СВЕТЪТ Е НАВАЛНИ !
138
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пушката Навални вися известно време закачена на сцената, сега й беше време да гръмне.
137
1
 
4
 
! Отговори
kon преди 2 месеца
embolia. mnogo politika . da mu napraviat mavsolei . vsichko se politizira. lochoto e che Evropa strada nai mnogoot krisata i vmesto da nameri dialog, slucha AMERIKA i ni tlaska kam bednotia i voina . Ruskia botuch plachi vcichki. stom i Makron treperi ot strax i zeluva MAFIOTA ZELENSKI. skoro ste vidim koi prav .
136
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като всеки руснак и Навални бе великоруски империалист. През 2014 г. той възторжено прие заграбването на Крим. После запя друга песен за да се хареса на Запада!
135
3
 
2
 
! Отговори
1-3 преди 2 месеца
А не е ли възможно студът да е причината!Колко пъти лекари ни предупреждават да не излизаме,когато паднат температурите,защото студът влияе смъртоносно на сърце и кръвоносни съдове!!!!
134
5
 
8
 
! Отговори
Павлов преди 2 месеца
Ала-бала ! Приказки за наивници,каквито има много,за съжаление :))) За Русия отново се въхрнаха страшните времена от времето на Сталиновата диктатура,когато много хора без съд и присъда са икзчезвали и никой нищо не е разбрал,а други умишлено са били унощо жавани по различни способи, за да има " мир и спокойстгвие "...
133
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много ръководни непослушни ръководни кадри умряха от подхлъзване от прозорци , стъпала маси . И тоя и той явно умря от "естествена" смърт . Всички до един са неудобни на жужето от кремъл....
132
10
 
13
 
! Отговори
Британска пропаганда преди 2 месеца
МИ 6 уби рожбата си. Вече е ненужен жив, но е полезен мъртъв.Прозрачно е. Ако беше ценен щяха да го задържат в Германия след като английските служби го построиха. А "приятелите му" го върнаха в Русия за да натресат отговорността за натрошения наркоман на Путин.
131
4
 
8
 
! Отговори
Бустер Морталис преди 2 месеца
Бустерите не прощават. Адвокатите да кажат, с какво се е ваксинирал. За справка, АстраЗенека защо я спряха.
130
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хаха гледах една статия отпреди 3 г. и вижте този коментар:"Боец-революционерпреди 3 години Герой! Истински либерал! Декабрист! Горд троцкист! Сега първо трябва да се ваксинира три пъти срещу уханския прилеп и после още два пъти за по сигурно. А после да поведе Русия по нов път към елциновия бардак!"Е,явно Навални го е послушал и след 5-тата ваксина е получил това.Често става като страничен ефект.
129
8
 
11
 
! Отговори
нн преди 2 месеца
Голяма работа са руснаците, затворник с адвокат и адвокатка, говорителка, дано на всеки затворник по света е така. Колкото до Навални, американска разработка. При пияницата Елцин, американците почти бяха "демократизирали" Русия, но при Путин номера им не минава и няма как да мине. Демократизираха Украйна и подпалиха Европа, стана сложно и объркано.
128
2
 
3
 
! Отговори
На 113 преди 2 месеца
До Анонимен 113: В момента разглобяват чипа, инплантиран в тромба, за да го откраднат. Да-а. Така е.

Спонсорирани публикации