Трикове за по-гъста коса – прическата, която да си направите

Формата е всичко, за което трябва да внимавате
21 фев 2024 15:56, Дарена Найденова
4
Трикове за по-гъста коса – прическата, която да си направите
Снимка: iStock

Фината коса понякога може да бъде не чак толкова лесна за оформяне и да вбеси дори най-спокойния човек. Това е особено трудно, когато мислите за внедряване на слоеве в косата си – трябва ли да изберете повече или по-малко движение? На етажи или на една равнина? Най-новата тенденция за подстригване на пластове, която обикаля социалните мрежи – наречена U-образна прическа – е идеална за фалшифициране на външния вид за максимален обем.

Какво е U-образна прическа?

Дълго време изглеждаше, че тенденциите клонят към по-остри краища, тоест с една дължина или модерни мълети, но напоследък започваме да виждаме завръщане към по-меки силуети и естествени текстури. На сцената излиза U-образната прическа, която е точно това, което името ѝ подсказва. Задната част и страните на косата са изрязани в U-образна форма, която е по-интересна и по-мека в сравнение с V-образната прическа, в която са включени по-екстремни ъгли и точки. Въпреки че прическата е фина, тя може да има голямо влияние относно това колко плътна изглежда косата.

Цялата статия можете да  прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: фина коса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това си е до ген.Аз съм мъж и имам гъста коса. Ако я пусна дълга мога да заприличам на Джейсън Мамоа но ще ме изгонят от работа.

Спонсорирани публикации